Đokovićeva snaja mami uzdahe gde god da se pojavi! Saška u bikiniju pokazala vitku figuru (FOTO)

08.07.2023

13:40

0

Novopečena mama uživa na letovanju

Đokovićeva snaja mami uzdahe gde god da se pojavi! Saška u bikiniju pokazala vitku figuru  (FOTO)
Saška Veselinov - Copyright Instagram printscreen/saskaveselinov

Supruga Đorđa Đokovića, nekadašnja voditeljka Saška Veselinov porodila se pre tri meseca, a sada je pozirala u kupaćem kostimu, modnog brenda koji je sama pokrenula i pohvalila se pratiocima na Instagramu. 

Naime, Novakova snaja se slikala u jednodelnom bikiniju, koji je istakao sve njene obline, a malo je reći da su pratioci oduševljeni ovom objavom. Saška i posle porođaja održava manekensku liniju, a komplimenti na račun njenog izgleda se samo nižu.

Instagram printscreen/saskaveselinov
Saška Veselinov u bikiniju

 

Podsetimo, Saška je nedavno ispričala kako izgleda njen dan otkako je u njihove živote došao sin Aleksandar.

- Moj svaki dan je pun akcije, zaista mi nikad nije dosadno. Treniram svakog dana, uspevam i da kreiram nove kolekcije, odlazim neretko u svoj salon venčanica, a takođe provodimo i što više vremena na svežem vazduhu sa bebom. Aleksandar je divna beba i ne budi roditelje noću, često u šali kažemo da je u nama starijima problem, a da je sa njim vrlo lako funkcionisati - kazala je ona i dodala:

- Retko kad čujemo da zaplače, i to kada se desi tačno znamo šta mu je potrebno i zbog čega se oglašava. Da li imamo sreće zbog toga kakvu bebu imamo, ili smo mi doprineli da njegova energija bude takva, kako god bilo mi smo zadovoljni. Jednostavno je, decu i životinje ne možeš prevariti, njihova intuicija je veoma izražena.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike