Snaja Novaka Đokovića mesec dana posle porođaja bodrila devera sa tribina (FOTO)

22.04.2023

10:14

0

Ona je sa porodicom pružala podršku Novaku tokom meča

Snaja Novaka Đokovića mesec dana posle porođaja bodrila devera sa tribina (FOTO)
Saška Veselinov i Đorđe Đoković - Copyright ATAImages/M. M.

Srpski teniski as, Novak Đoković juče je igrao je protiv Dušana Lajovića u četvrtfinalu turnira Srpska open u Banjaluci, a podrška njegovih najbližih nije izostala. 

Naime, Đoković je veliku podršku sa tribina dobijao od svoje porodice, a među vatrenim navijačima je bila i snaja Saška Veselinov Đoković, koja se pre samo mesec dana porodila, ali je tu da navija za Novaka.

- Svako u svom filmu - napisala je Saška uz fotografiju na kojoj se vidi da sedi sa sestrom, kumom i roditeljima.

 

Saška je objavila još nekoliko fotografija i snimaka sa utakmice, a na jednom od njih sve vidi i kako Novak ulazi na teren, a potom i da je uz njega i njegov brat Đorđe Đoković. Na jedobjavila još jednu fotografiju sa početka meča na kojoj je se vidi koliko joj je drago što prisustvuje Noletovom meču.

Podsetimo, Saška se pre mesec dana porodila i na svet donela sina Aleksandra, a novopečena mama ističe da kod njih sve teče po planu i da su već sada uigrani tim. 

- Svi smo dobro. Zaista imam divno iskustvo što se tiče porođaja i oporavka, nakon četiri dana sam izašla iz bolnice kao nova. Beba je divna, samo spava, ručka i mnogo se umiljava. Ima debele obraze i mama koristi svaku priliku da ga gnjavi - kazala je ranije Saška za medije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike