"Otečena, bez frizure i u pidžami" Saška Veselinov se bez trunke šminke oglasila posle hirurške intervencije (FOTO)

30.06.2023

09:24

0

Mora da miruje

"Otečena, bez frizure i u pidžami" Saška Veselinov se bez trunke šminke oglasila posle hirurške intervencije (FOTO)
Saška Veselinov - Copyright Instagram printscreen/saskaveselinov

Bračni par, Saška Veselinov Đoković i mlađi brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković pre tri meseca postali su roditelji, a na svom Instagramu neretko objavljuju detalje iz privatnog života.

Mlada mama svojim izgledom i modnim izrazom privlači veliku pažnju, a javnost je navikla da je vidi sređenu. Samo dva meseca posle porođaja figuru je vratila na staro, a sada je na storiju objavila video u prirodnom izdanju, bez trunke šminke i pokrenula lavinu komentara.

Naime, kako je navela na Instagramu, ona je pre dva dana vadila umnjake, zbog čega je i dalje otečena, no to je ipak nije sprečilo da sa hiljadama pratilaca podeli svoj trenutni izgled.

- Otečena, bez frizure u pidžami. Kad mi kažu da mirujem jer sam juče hirurški vadila dva umnjaka, ali ja prosto moram da Đoleta provozam večeras - napisala je u opisu videa.

Inače, Saška je nedavno ispričala kako izgleda njen dan otkako je u njihove živote došao sin Aleksandar Đoković.

- Moj svaki dan je pun akcije, zaista mi nikad nije dosadno. Treniram svakog dana, uspevam i da kreiram nove kolekcije, odlazim neretko u svoj salon venčanica, a takođe provodimo i što više vremena na svežem vazduhu sa bebom. Aleksandar je divna beba i ne budi roditelje noću, često u šali kažemo da je u nama starijima problem, a da je sa njim vrlo lako funkcionisati. Retko kad čujemo da zaplače, i to kada se desi tačno znamo šta mu je potrebno i zbog čega se oglašava. Da li imamo sreće zbog toga kakvu bebu imamo, ili smo mi doprineli da njegova energija bude takva, kako god bilo mi smo zadovoljni. Jednostavno je, decu i životinje ne možeš prevariti, njihova intuicija je veoma izražena - rekla je Saška, prenosi Kurir.

Printscreen „Nedeljno popodne" Hype TV
Saška Veselinov

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike