Dečko Sare Jo samo u peškiru! Pevačica se snimala za mreže, pa on neplanirano ušetao u kadar: Nastala opšta fešta! (FOTO)

28.06.2023

17:55

0

Žiga Sotlar s Jovanovićevom boravi u Poljskoj, zbog konecrta Bijonse

Dečko Sare Jo samo u peškiru! Pevačica se snimala za mreže, pa on neplanirano ušetao u kadar: Nastala opšta fešta! (FOTO)
Sara Jovanović - Sara Jo - Copyright Instagram screenshot / sarajoofficial

Sara Jovanović i Žiga Sotlar već izvesno vreme uživaju u vezi. Koliko se ludo provode kada su zajedno - vidi se i na jednom od najnovijih snimaka s pevačicinog Instagrama, u koji je plesač neplanirano ušetao i to samo u peškiru.

Kada je shvatila šta se dešava, Sara je odmah počela da se smeje. Ubrzo, uperila je i prstom u njega, dok je igrala i pokazivala svoj stajling pažljivo odabran za koncert bijonse, zbog kog su otputovali u Poljsku.

Sotlara nije posebno potreslo što se našao u snimku. Razvukao je širok osmeh i samo nastavio da suši kosu.

Podsetimo, Sara i Žiga jedno vreme su i sarađivali, a onda se među njima probudila i ljubav.

- Prvi kontakt smo ostvarili preko društvenih mreža i bio je striktno poslovan, nakon toga se dešavalo da se sretnemo u istom gradu, on je radio nastupe Maje Berović, Nataše Bekvalac i drugih, a konačno je došlo i do naše saradnje kada mi je spremao nastup na „MAC Awards“. Ostali smo u kontaktu, razvilo se iskreno prijateljstvo, kao i neverovatno obostrano poštovanje. A onda... Život vam nekad mnogo kasnije otvori oči i pošalje znake zbog kojih neke stvari doživite i procesuirate na drugačiji način - objašnjavala je ona svojevremeno „Storiju", pa dodala: Nisam priželjkivala, nisam planirala ljubav, naročito jer sam tek bila okončala prethodnu vezu, ali život nekad namesti situacije u kojima nemate kontrolu.

- Naša veza je tek na početku, ali već se pojavila gomila reakcija na nju, ispostavilo se da je veliki broj naših zajedničkih saradnika priželjkivao ovakav ishod jer su od početka videli da smo jedno za drugo - zaključila je onda Sara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike