Rada Vasić progovorila o promeni pola Mike i Gibe, pa šokirala: Ivanin muž ne zna da je ona bila muško, biće belaja ako se sazna!

03.07.2023

22:03

0

Nekadašnja rijaliti učesnica otkrila je detalje koje javnost do sad nije znala

Rada Vasić progovorila o promeni pola Mike i Gibe, pa šokirala: Ivanin muž ne zna da je ona bila muško, biće belaja ako se sazna!
Mika i Giba Vasić, Rade i Rada Vasić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel Instagram printscreen/radavasic_official

Promena pola Mike i Gibe Vasića pre nekoliko meseci uzburkala je domaću javnost, a mnogi detalji do sada nisu otkriveni. Tako, na primer, njihovi roditelji Rada i Rade sada tvrde da njihov zet, za kog se udala Ivana (nekada Giba), ne zna da ona bila muško.

Kako ističe Rada Vasić, na promenu pola njihovih sinova su dali 50.000 evra.

- One su to krile jer su htele da sve otkriju u nekom rijalitiju. Ceo proces od početka do kraja. Samo njih dve. To žele i dalje i neće odustati od toga. To im je poremetilo planove kad se saznalo i zato sam malo bila ljuta. Mi smo svu ušteđevinu potrošili na njihove operacije. To je sve koštalo 50.000 evra - rekla je Rada, pa dodala:

Instagram printscreen/radavasic_official
Rade i Rada Vasić

- Sve je urađeno tako dobro da su njihove stare muške polne organe dali drugim pacijentima, koji su postali muškarci. Doktor koji ih je operisao rekao nam je da su posle ti pacijenti dobili i decu. Bitno nam je da su ih svi podržali u toj odluci. Nijednu ružnu reč o njima nismo čuli kad se za sve saznalo.

Rada dalje otkriva obe njene ćerke sada imaju emotivne partnere.

- Obe imaju partnere. Ivana se udala za biznismena, on je stariji. Ima oko 40 godina. Ana ima dečka, sad žive zajedno. On je auto-mehaničar u "Mercedesu". Isto su godište. Njega nismo upoznali, samo preko video-poziva. Ana hoće da vidi kako je kad žive zajedno, ako to uspe, oni će se venčati. Pokazaću vam zeta, ali nemojte da mu pokažete baš celo lice - rekla je Rada za Kurir, pa dodala:

ATAImages/Antonio Ahel Instagram printscreen/radavasic_official
Mika i Giba nekad i sad

- Neko će videti u Nemačkoj, pa će mu pokazati. Belaj bi nastao. On malo razume srpski, ali tamo ima puno naših, to će se brzo saznati. Samo mi fali da se razvedu zbog mene. On ne zna da je Ivana bila muškarac i da je promenila pol. To mu nikad nije rekla. Otkad su se oni upoznali, moja ćera je žena i ima vaginu. Nije mu palo na pamet da je bila muško. Isti je slučaj i sa Anom. Eto, to je glavni razlog - priznala nam je Rada na kraju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike