Rada i Rade Vasić teško bolesni! Mole za pomoć: Ostali smo bez ičega

30.06.2023

18:23

1

Autor: B. D.

Rijaliti par kaže da teško preživljava, kao i da im deca šalju novac

Rada i Rade Vasić teško bolesni! Mole za pomoć: Ostali smo bez ičega
Rade i Rada Vasić - Copyright Instagram printscreen/radavasic_official

Rade i Rada Vasić, proslavljeni rijaliti par živi u mestu Mala Plana kod Prokuplja, a njihov život iza kamera nimalo nije naivan. Naime, oboje su teško bolesni i nisu u mogućnosti da rade, te im je novac za lečenje preko potreban. 

Naime, Radetu je otkazao bubreg, dok Rada ima rak dojke. 

- Ako ima donor, ako ima neko da nam pomogne, sve je skupo. Ne tražimo mi od naroda neku sumu novca i to, nego koliko-toliko da imamo za lekove. Velika je skupoća, ostali smo bez ičega. Nikada nisam tražila, a sad je Rade bolestan, i ja isto. Sada smo baš u nezgodnoj situaciji - zamolila je Rada.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rade i Rada Vasić

Zbog lošeg zdravstvenog stanja, nisu u stanju da rade i zarađuju, a na pitanje da li im pomažu deca koja žive u Nemačkoj, Vasići su rekli:

- Preživljavamo malo teže, nije kao što je bilo. Mada imam pet ćerki, u Nemačkoj su sve, i šalju mi kako koja ima - ova 50 evra, ova 100, jedna 80, pa kad koja koliko ima. I oni imaju decu, kola, stan, svoje troškove i ne mogu toliko da šalju. Meni je žao da uzmem od moje dece, od mojih unuka, bolje da imaju oni nego Rade i ja.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rada Vasić

Iako se sin ponudio da ocu da bubreg, Rade i Rada kažu da nikako nisu za tu opciju.

- Oni su rekli ako treba i bubreg da daju tati, i sin mi je rekao, ali deca su mi mlada, mi smo malo stariji. Rade zbog toga može da živi još pet, deset godina, ali šta ako mi bude posle detetu nešto loše, pa da mi ne daj Bože pre umre sin nego muž, šta da radim posle? Da se ubijem? - kazala je Rada za Telegraf.rs.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike