Rada Vasić šokirala izjavom o Mikinoj i Gibinoj promeni pola: Ista je kao moja, samo bolja i zategnuta!

30.03.2023

18:59

0

Otkrila i kako je ostatak familije reagovao na operaciju

Rada Vasić šokirala izjavom o Mikinoj i Gibinoj promeni pola: Ista je kao moja, samo bolja i zategnuta!
Rada Vasić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nedavno je kao bomba odjeknula vest da su najpopularniji rijaliti blizanci, Mika i Giba Vasić promenili pol i postali Ivana i Ana Nikolić, što je izazvalo razne komentare javnosti. Sada se povodom čitave situacije oglasila njihova majka, Rada Vasić.

Rada je u jednoj emisiji otkrila kako je njihova porodica reagovala na Mikinu i Gibinu odluku, i da li ju je ona kao majka, podržala.

- Familija cela, pa kad ja podržavam, nek podržava i familija - rekla je Rada.

Porodica Vasić je učestvovala u brojnim rijaliti formatima, a javnost je prvi put saznala za njih tokom učešća u šouu "Manjam ženju", nakon čega su usledili "Veliki Brat" i "Zadruga". Vasići su se nakon rijalitija povukli iz javnosti, sve dok se na društvenim mrežama nije pojavila fotografija dve mlade devojke sa natpisom "Mika i Giba promenili pol".

Voditelj je sada tokom Radinog gostovanja išao toliko daleko, da ju je upitao, da li je videla nove polne organe svojih ćerki, a ona je bez dlake na jeziku odgovorila na pitanje i šokirala javnost.

- Vidim, pa kako da ne vidim na moje ćerke, fala Bogu, pa kome da pokažu ako neće meni. Kažem sine isto ko moja, isto, isto ko mamina samo što sad vaša bolja, nova, zategnuta. A mama rodila, izvukla se sinko dosta - rekla je Rada u emisiji "Pretres" na Hype televiziji.

ATAImages/ Antonio Ahel
Rada Vasić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike