Prve fotografije Mike i Gibe Vasića otkako su promenili pol: Pogledajte kako izgledaju tip-top našminkane (FOTO)

13.06.2023

10:19

0

Autor: B. D.

Sada se zovu Ivana i Ana

Prve fotografije Mike i Gibe Vasića otkako su promenili pol: Pogledajte kako izgledaju tip-top našminkane (FOTO)
Mika i Giba promenili pol - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Instagram printscreen/radavasic_official

Blizanci Mika i Giba Vasić rešili su da promene pol, a sada je u javnosti isplivala njihova prva fotografija otkako su zapravo Ivana i Ana. 

Njihova majka, Rada Vasić je sa pratiocima podelila fotografiju i pokazala kako sada izgledaju njene ćerke, tip-top sređene.

Operaciju su izvršili početkom leta prošle godine, u Beogradu, na privatnoj klinici, a majka ih je u svemu podržala:

- Pet godina su trajale pripreme za sve to. Znači prvo su išle kod psihologa, pa kad je psiholog dao odobrenje uradile su silikone. Nije neki veliki broj, ali će biti sve veći i veći, jer se silikoni menjaju. Nakon toga su uradile operaciju promene pola. Operacija je trajala osam sati. Ja sam bila prisutna i čekala sam i tresla sam se, to može da zna samo neko ko je majka - objašnjavala je Rada, prenosi „Mondo".

Rada je otkrila i da Mika i Giba nisu radili operaciju u isto vreme, ali nije želela da otkriva ko je od njih to učinio prvi.

- Nisu radile operaciju u isto vreme, a koja je uradila prva ja to ne mogu da kažem - rekla je Vasićeva ističući da joj je sreća dece najbitnija: 

 - To su moja deca, ja prvo gledam da su one srećne, da su mi žive i zdrave, a ko se smeje nek se njima vrati. Ničije dete ne diram, ničije dete ne ogovaram, ja sam majka i mene to boli. To što su one promenile pol, to je sve normalno sada, njih dve će nekada i o tome javno pričati. One žive u Nemačkoj, sa njima se čujem dva-tri puta dnevno i sada kada je Rade, moj muž, u bolnici ja se sa njima čujem čak i češće. Njih dve se ne plaše nikoga, nisu one prve koje su promenile pol, to je jača sila, one trebaju da se pojave u javnosti. Zahvaljujući doktorima one su sada prave lepotice, liče na majku. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike