Pobedniku "Nikad nije kasno" supruga preminula tokom takmičenja: Cela Srbija je plakala kad joj je posvetio ovu pesmu

03.07.2023

10:58

0

Petar je siguran da je Zorica ponosna na njega

Pobedniku "Nikad nije kasno" supruga preminula tokom takmičenja: Cela Srbija je plakala kad joj je posvetio ovu pesmu
Petar Spasojević - Copyright Printscreen ,,Nikad nije kasno"

Sinoć je održano veliko finale talet-šou programa "Nikad nije kasno", a od 12 najboljih takmičara koji su došli do samog kraja, troje njih je odnelo pobedu.

Ovogodišnji pobednik Fejsbuk glasova je Pavle Vitanov iz Makedonije, Sabina Kaltak dobila je najviše SMS glasova, dok je na kraju proglašen i pobednik žirija - Petar Spasojević.

Ovo muzičko takmičenje obeležile su brojene potresne životne priče takmičara, a Petar Spasojević iz Beograda, je pored raskošnog talenta, sa širokim auditorijumom podelio i svoju tešku priču.

Naime, njegovo odrastanje od najranijeg detinjstva obeležili su mnogi usponi i padovi, a prvi put je zbog svađe sa ocem pobegao od kuće sa samo petnaest godina.

Zbog bolesne supruge se prijavio na takmičenje

Danas se bavi muzikom, oženjen je, ima dve ćerke i dve unuke, a njegov motiv da se prijavi na takmičenje bio je da pokaže ljubav i poštovanje svojoj bolesnoj supruzi Zorici.

Zorica je u međuvremenu preminula, a Petar joj je na velikoj sceni i posvetio pesmu Tome Zdravkovića, "Svirajte noćas samo za nju" čime je rasplakao sve u studiju i gledaoce širom sveta.

- Večeras pevamo pesmu koja nema cenu, pošto je moja supruga preminula. Prošli put kada smo bili ovde, ona je bila dobro, sad je situacija takva i za ćerke, i za moje prijatelje i za sve koji me znaju - rekao je Petar tokom takmičenja i svojoj supruzi.

- Sve su to emocije iz srca, iz duše, to je tako i to je život. Ja se nadam da je ponosna na mene, ovaj nastup sam posvetio i svojim ćerkama koje su bile čak izloženije nego ja u nekim trenucima. Tako da je ovo jedna zahvalnost i njima, ako to može kroz pesmu da se kaže - rekao je veteran za Grand nakon nastupa.

Printscreen ,,Nikad nije kasno"
Petar Spasojević

Petrovo emotivno izvođenje pesme koju je posvetio pokojnoj supruzi detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike