Nikos Vertis nikada neće zaboraviti koncert na Tašu! Oduševljen Sašom Kovačevićem: Koliko je on vredan (VIDEO)

30.06.2023

16:47

0

Grčki pevač nosi lepe uspomene iz Beograda

Nikos Vertis nikada neće zaboraviti koncert na Tašu! Oduševljen Sašom Kovačevićem: Koliko je on vredan (VIDEO)
Nikos Vertis - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nikos Vertis, talentovani pevač, čija muzika je i te kako slušana na našim prostorima, sinoć je održao koncert na prepunom Tašmajdanu. U njegovoj izvedi uživale su brojne poznate ličnosti, a on je nakon spektakla razgovarao sa predstavnicima sedme sile i otkrio kakve utiske nosi. 

- To je pitanje koje treba da postavite publici, kako su se oni proveli, a energija koju sam ja osetio bila je neverovatna. Zaista, nezaboravno iskustvo, divni ljudi. Hvala vam. Bili ste baš dobri domaćini - kazao je Nikos. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikos Vertis

U Srbiju je stigao nekoliko dana pre koncerta, kako bi uživao u dobroj hrani, provodu i razgledajući znamenitosti srpske prestonice. 

- Vreme sam provodio u domaćoj hrani (smeh). Ne znam im imena, ali imate zaista odlična jela, gde god da sam otišao. Takođe, centar, mesta na reci, sve što sam video je prelepo. Ljudi isto i, veoma su skromni, prijatni. Srbi su takvi, lepo vaspitani - kazao je Vertis za domaće medije, prenosi Sky music.

Saša Kovačević je bio specijalni gost na Vertisovom koncertu, zajedno su otpevali i pesmu, „Thelo na me nioseis”, koju u srpskoj verziji izvodi Sale pod nazivom „Živim da te volim”. 

 

- Vreme koje sam proveo sa Sašom (Kovačevićem), ima sjajnu energiju, voli svoj posao, vredan je. Sve što radi, on radi od srca - kazao je ushićeno Vertis o poznanstvu sa Kovačevićem, a potom se zahvalio na gostoprimstvu.

Ceo intervju sa Vertisom pogledajte u nastavku.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike