Čuroviću majka umrla na rukama! Sve što je imala ostavila je njegovoj ćerki: Tad sam bio beskućnik, razveden, prijatelji su me podigli s dna

29.06.2023

14:20

0

Ne bi, kaže, opstao bez pomoći dobrih ljudi oko sebe

Čuroviću majka umrla na rukama! Sve što je imala ostavila je njegovoj ćerki: Tad sam bio beskućnik, razveden, prijatelji su me podigli s dna
Slaviša Čurović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Slaviša Čurović se teška srca prisetio pokojne majke gostujući u jednoj emisiji, pa ispričao kako mu je ona umrla na rukama, a da je sve što je imala - ostavila njegovoj naslednici.

- Pre šest godina, kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik ovde u Beogradu, i da nisam imao divne prijatelje, Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Danila Bećkovića i još neke divne ljude, da nisam njih imao, ne bih opstao. Tad sam se i razveo - objasnio je u „Praktičnoj ženi" Slaviša, pa onda dodao kako bi se prosečan Amerikanac na njegovom mestu s 36 godina zasigurno „bacio s terase i završio posao".  

Kada mu je jedna majčina fotografija bila pokazana, zaplakao je, pa se izvinjavao što ne može da zadrži suze i dan-danas za njom.

- Jako mi je teško, ona je mlada otišla, molim vas, oprostite... Slab sam na dve osobe u životu, na moju majku i ćerku, a ćerka ima istu sudbinu, istu... Majka je bila najbolji čovek na svetu... Otišla je sa 60, nikada nije imala mira, sve što je imala ostavila je mojoj ćerki - istakao je on.

Glumac je onda ispričao kako su se njegova majka i, sada ponovo supruga, Tijana Čurović, veoma lepo slagale.

Tijana i Slaviša Čurović, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Rekla mi je u testamentu majka: „Znaš šta, sine, ti si najbolji čovek, ali usta služe da zadrže jezik, tako da ne pričam previše..." Bili smo jako bliski, znaš da se svekrve i snaje ne podnose, ali moja bivša žena je molila moju majku da živi sa nama, eto, to nikad nisam čuo - prokomentarisao je pre oko dve godine, pa se osvrnuo na razvod, koji mu nije lako pao.

„Te ćerkine suze nikad neću zaboraviti..."

- Nemojte, ljudi, da se razvodite, molim vas, to je strašno, dete mi je imalo sedam godina... Dete mi je osetljivo, plače za sitnicu. Taj razvod, te suze ćerkine nikada neću zaboraviti... Razvod je katastrofa ako imate decu. Ja sam isto osetljiv, rastrgli bi me da znaju da sam nežan - objašnjavao je on, koji se sada pomirio sa Tijanom, te živi s njom i njihovom mezimicom Tajom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike