Tijana i Slaviša Čurović su se zavoleli na setu pre 18 godina, a ova fotografija sve pokazuje: Zaljubljeno ga gleda (FOTO)

09.11.2022

22:40

1

Glumački par se razveo, a kako je ljubav pobedila, došlo je do pomirenja posle sedam godina

Tijana i Slaviša Čurović su se zavoleli na setu pre 18 godina, a ova fotografija sve pokazuje: Zaljubljeno ga gleda (FOTO)
Tijana i Slaviša Čurović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Glumački par, Tijana i Slaviša Čurović 2015. godine stavili su tačku na svoj brak, a posle sedam godina su ponovo zajedno i rade na prinovi

Sada je na društvenoj mreži Instagram, glumica objavila fotografiju koja ih je vratila na najlepši period kada su prštale prve varnice i zaljubljeni pogledi, i koja simboliše sam početak njihove veze

- Poslao mi muž sliku iz pozorišta, kada smo bili bas mladi. „Pretis lonac“, čini mi se 2004. - napisala je Tijana uz fotografiju sa dasaka koje život znače. 

 

 

Baš tada su prvi put i sarađivali, a glumica je svojevremeno ispričala kako joj se Slaviša udvarao, a ona nije htela ni da čuje za njega. 

‒ Prvi put videli smo se u beogradskom hotelu „Balkan“. Bilo je to septembra 2003. godine. Slaviša je u to vreme bio upravnik Nikšićkog pozorišta i trebala mu je glumica za ulogu u predstavi „Pretis lonac“, a moj profesor Feđa Stojanović preporučio je mene. Moram da priznam da mi se u početku uopšte nije svidelo njegovo ponašanje. Kad sam prihvatila ulogu, poljubio mi je ruku i predložio da me odveze kući, što sam odbila ‒ svojevremeno je ispričala Tijana, ali nije se tu i zaustavljala. 

Instagram printscreen/slavisa_curovic, tijana_curovic
Tijana i Slaviša Čurović

‒ Nisam odmah bila zainteresovana za njega kao muškarca. Čak sam ga udarila kad me je prvi put poljubio, ne jako, više onako filmski. Fascinirala me je njegova istrajnost, hrabrost i rešenost da me osvoji. Na dan kad sam diplomirala došao je u Beograd. Izašli smo na ručak i on je u jednom trenutku značajno zastao i upitao: „Da li bi ti bila sa mnom stalno?“ Tada me je definitivno osvojio. Nisam ni bila svesna da me je zapravo zaprosio - objasnila je ona.

Međutim, „da" mu nije odmah rekla, jer je bila smatrala da joj je rano da „stane na ludi kamen".

Drugi put joj se nije svideo prsten, ali treći put već nije mogla da ga odbije. 

Antonio Ahel/ATAImages
Tijana i Slaviša Čurović

- Već smo živeli zajedno i čekali dete pa mi nije preostalo ništa drugo nego da pristanem i time formalno potvrdim nešto iza čega sam svim srcem stala mesecima pre toga. Ja sam pravi primer da je upornost najvažnija. On je toliko bio istrajan i siguran da smo nas dvoje stvoreni jedno za drugo da sam morala da mu poverujem. Sad mogu da kažem da je bio u pravu ‒ zaključila je ona, prenosi „Hello".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike