Snežana Dakić se s bivšim oko ovoga nikako nije slagala: Moji su zapamtili glad, pa nikad nisam volela da se rasipam

29.10.2020

23:12 >> 08:39

1

Poznato televizijsko lice otkriva nesuglasice iz nekadašnje bračne zajednice, kao i pitanje novca u porodici, te životni stil

Snežana Dakić se s bivšim oko ovoga nikako nije slagala: Moji su zapamtili glad, pa nikad nisam volela da se rasipam
Copyright Snežana Dakić ATAImages/Antonio Ahel

Snežana Dakić se u jednoj emisiji osvrnula na to kako joj sa Vladimirom Mikićem nije uspelo zbog toga što su ona i njen bivši suprug imali drugačije poglede na svet, pre svega kada je štednja u pitanju.

– Udala sam se kada sam već imala sve. Od devedesetih sam morala da gradim karijeru, kada je bio slom banaka i bankarskog sistema. Mom ocu, koji je radio u inostranstvu, propala je sva štednja. Vaspitana sam da budem racionalna i štedljiva. Jedan od razloga zašto je moj brak propao je raspolaganje u novcu. Htela sam da se štedi, a Vladimir je smatrao da treba biti raskalašniji. Prosto, on je puno je zarađivao i imao drugačiju porodicu. Uvek su bili bogati i uspešni i deda i otac i majka. Dok smo mi bili drugačiji, svi moji su zapamtili glad. Majka nije bila gladna, ali babe, dede i naši preci jesu. Mnogo toga iz podsvesti nam diktira kako će nam biti u životu. Nikada nisam volela da se rasipam – ispričala je ona pa dodala da se gladi nikada nije plašila.

– Nisam se nikada plašila gladi, ali se uvek nekako plašim ako izbije neka oskudica i ako ne budemo mogli da kupujemo novu garderobu. Pomislim nekada sam baš bahata, ovaj višak garderobe mi smeta u ormaru. A šta ako dođu devedesete kad sam posmatrala onu rolku u izlogu, moja plata zbog inflacije je bila dve marke, a rolka 60 maraka. Nama je da se uvek obučemo luksuz, jer smo uvek na nekoj granici da se priušti ili se ne priušti – izjavila je, a onda za kraj dodala da je od svoje plate u dobra vremena mogla sve da priušti.

– Imala sam svoj stan u vlasništu, koji sam sama kupila od svog posla, sa onim garderoberom koji izgleda kao soba. Vozila sam lep auto koji sam sebi kupila, ,,Guči” tašne, sve ono što smatram da jedna modna ikona treba da ima. Sve sam to sebi sama mogla da priuštim – zaključila je Snežana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Grand magazin

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike