Kija stvarno upisala Pravni: Čim je postala brucoš dohvatila se čaše, a od budžeta - ništa! (FOTO)

28.06.2023

12:20

1

Kockareva jedva čeka da joj počnu studije

Kija stvarno upisala Pravni: Čim je postala brucoš dohvatila se čaše, a od budžeta - ništa! (FOTO)
Kija Kockar - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Kristina Kija Kockar dobro se pripremila, pa uspela da postane brucoš Pravnog fakulteta u Beogradu. Lepe vesti je sa svojim fanovima podelila na društvenoj mreži Instagram - fotografijom s još nekoliko prijatelja, te budućih kolega i uz čašicu žestine.

- Zvanično studenti Pravnog fakulteta - poručila je ona, pa izmamila pravu lavinu komentara, mahom čestitki.

U okviru storija, s sa druge strane, objasnila je kako joj nije pošlo za rukom da bude i na budžetu. To je, čini se, nije omelo u planovima.

- Posle saznanja da ne mogu na budžet jer sam davno bila, nije me motivisalo pa sam naučila prvu i četvrtu godinu, a druga i treća neka odmaraju. Jer je sad svejedno koliko imam bodova. Svakako jedva čekam da krenu studije - poručila je ona.

Podsetimo, Kockareva već izveno vreme s fanovima deli svoj „put do Pravnog". Međutim, kako je bila istakla jednom prilikom, nije sigurna da će se time danas-sutra i baviti.

- Volim prava, a da li ću se i u praksi baviti time, ne znam. Želim da slušam predavanja. Težak je fakultet, ali idem korak po korak, prvo da da položim prijemni i dalje polako - izjavila je ona za domaće medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike