Darko Filipović u jeku priča o razvodu radio na sebi: Pevač presadio kosu!

27.06.2023

16:07

0

Na njegovim fotografijama se jasno vide mesta gde je presadio kosu

Darko Filipović u jeku priča o razvodu radio na sebi: Pevač presadio kosu!
Darko Filipović - Copyright G.G./ATAImages

Darko Filipović je ovih dana u centru interesovanja javnosti, otkako se saznalo da se razveo od supruge Jasmine, sa kojom je bio u braku 12 godina. 

No, pevač je očigledno rešio da nastavi dalje i da se na prošlost ne obazire, pa je čak radio i na svom izgledu. On je naime, kako se može videti po njegovim fotografijama, išao na presađivanje kose. 

Cene za ovu korekciju kreću se od 1.000 do 2.000 evra, ali kako pevač o tome nije javno pričao, ne zna se koliko je on tačno iskeširao za ovu proceduru. 

Na njegovim fotografijama od ranije vidi se da je počeo da ćelavi, pa se sada jasno primete mesta na kojima je presadio kosu. 

Podsetimo, Darko i Jasmina se nisu oglašavali o razvodu, sve dok ona to nije učinila. Ona je tada potvrdila da više nisu zajedno, ali nije preterano želela da detaljiše, te istakla da su u kontaktu samo zbog ćerke. 

Međutim, onda je Darko šokirao sve kada je otkrio da ga je bivša supruga prevarila sa drugom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko Filipović i njegova bivša supruga Jasmina

- Ne znam šta bi trebalo da kažem na sve ono što je ona izjavila, osim da, ako je već davala izjavu, trebalo je da kaže istinu, a ne da priča ono što njoj odgovara - rekao je Darko, pa nastavio:

- Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote. Želim joj sve najbolje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike