Darko Filipović je odlepio za Jasmininim oblinama na prvi pogled: Verio je na Tajlandu, a veliku svadbu napravili u Leskovcu

23.06.2023

20:23

0

Imaju ćerku kojoj su dali retko ime

Darko Filipović je odlepio za Jasmininim oblinama na prvi pogled: Verio je na Tajlandu, a veliku svadbu napravili u Leskovcu
Jasmina i Darko Filipović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Učesnik prve sezone talent-šou programa "Zvezda Granda", Darko Filipović, razveo se nakon čak dvanaest godina braka sa Jasminom Gmitrović.

Njegova bivša supruga se danas oglasila za medije i potvrdila vesti o razvodu, međutim, tek kada je usledilo Darkovo oglašavanje, javnost je bila potpuno šokirana. Filipović je otkrio pozadinu razvoda, pa priznao da ga je supruga varala sa dobrim prijateljem.

Jasmina i Darko su u braku dobili ćerku kojoj su dali ime Nastja.

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko Filipović sa bivšom suprugom Jasminom

Prosidba u Aziji

Pevač je svojevremeno otkrio da im se desila ljubav na prvi pogled, a onda se prisetio i kako ju je verio na odmoru na Tajlandu.

- Moja prosidba je Jasminu potpuno iznenadila. Nije mogla ni da pretpostavi da sam se mesecima spremao za taj čin i kupio prsten. Kada sam je pitao da se uda za mene, zanemela je jer nije mogla ni da pretpostavi šta ću da uradim. Naravno, pristala je i odmah me je pitala kako ćemo da organizujemo svadbu. Rekao sam joj da je bolje da se tamo odmaramo i uživamo, a da o veselju razmišljamo kad se vratimo u Beograd. Želeo sam da se maksimalno posvetimo jednom drugom na tom divnom odmoru - rekao je Darko tada.

Venčanje u Leskovcu

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko Filipović i Jasmina Gmitrović

Folker je odlučio da svadbeno veselje bude organizovanu u njegovom rodnom gradu, s obzirom na to da je i Jasmina sa juga Srbije.

- S obzirom na to da je Jasmina iz Niša, a da sam ja iz Leskovca, kao i da nam je sva rodbina sa juga, odlučili smo da sam čin venčanja organizujemo u crkvi Svete Trojice u mom gradu, koju smo odabrali po preporuci sveštenika jer je akustika savršena za hor koji je pevao. Njihova pesma je doprinela tome da atmosfera bude fantastična. Naša svadba je bila jedna od većih u Leskovcu, imali smo oko četiristo šezdeset gostiju i želeo sam da svima ugodim - kaže Darko čija je životna saputnica uzela njegovo prezime. Tek venčani mladenci odlučili su da planove za medeni mesec stave u drugi plan, sve dok na svet ne dođe njihovo prvo dete koje željno iščekuju krajem leta - prisećao se Darko, prenosi "Stori".

Jasmina je na svom Instagramu često kačila provokativne fotografije, a Darko je tokom braka bio veoma ponosan na njene obline, pa je na društvenim mrežama neretko i sam delio njene golišave fotke.

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko Filipović sa bivšom suprugom Jasminom

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike