Jelisaveta Orašanin u vrelom izdanju! Pokazala grudi bez brusthaltera (FOTO)

27.06.2023

08:15

0

Ovime je pokrenula lavinu komentara

Jelisaveta Orašanin u vrelom izdanju! Pokazala grudi bez brusthaltera (FOTO)
Jelisaveta Orašanin - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelisaveta Orašanin, glumica i supruga košarkaša Miloša Teodosića, najnovijim nizom fotografija na Instagramu napravila je opštu pometnju na ovoj društvenoj mreži. Kako je objavljen i kratak snimak, lepa brineta pobrala je apsolutno sve simpatije publike, pa i poznatih ličnosti koje nisu izdržale a da ne pohvale njen izgled. 

U pantalonama od teksasa, te kratkoj, otvorenoj majici na bretele ispod koje nije imala brusthalter, izmamila je brojne komplimente. 

- Ne treba ti ni to malo bluze - glasi samo jedan u nizu komentara, među kojima je bilo i reči hvale Sofije Milošević, Kaje Ostojić i mnogih drugih. 

Podsetimo, o Jelisavetinom dekolteu već izvesno vreme se raspredaju razne priče zbog napisa da je, navodno, pre oko dve godine ugradila silikone. Ona, inače, nikada nije krila da joj je važno da dobro izgleda i da nije protivnik estetske hirurgije. 

- Nemam ništa protiv, ali ne treba preterivati u tome - kazala je jednom za domaće medije, ali po pitanju svog zahvata ostala je i dan-danas misteriozna. 

Kako se pisalo, ona je uvek htela da ima nešto bujnije poprsje od svog prirodnog, ali nikako pre nego što se ostvari kao majka. Kada je i od drugog njenog porođaja prošlo neko vreme, navodilo se kako je otišla pod nož, ali bez preterivanja - već u skladu sa svojom građom. 

Bila to istina ili ne, vruće izdanje ovekovečeno na Dorćolu trenutno je upravo zbog dekoltea i jedna od glavnih tema na mrežama. Gospođa Teodosić još jednom je opravdala titulu jedne od najzgodnijih poznatih ličnosti s našeg podneblja.

Jelisaveta Orašanin, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike