Kad Jelisaveta kreće iz kuće, s decom je uvek isti scenario: Evo kako se pozdravljaju i kako se najmlađi nose s njenim odlaskom!

31.03.2023

15:44

0

Glumica i košarkaš Miloš Teodosić imaju ćerku Petru i sina Bogdana

Kad Jelisaveta kreće iz kuće, s decom je uvek isti scenario: Evo kako se pozdravljaju i kako se najmlađi nose s njenim odlaskom!
Jelisaveta Orašanin - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić već i više od pola decenije uživaju u braku. Zajedno, dobili su ćerku Petru i sina Bogdana kojima su maksimalno posvećeni, a posebno poznata mama koja u Bolonji nema skoro nikakvih drugih zaduženja, kako je jednom prilikom i sama ispričala.  

Ipak, kada vreme provode u Beogradu, situacija je malo drugačija. Pojavivši se na jednom događaju pred televizijskim kamerama Jelisaveta je otkrila da joj je kod kuće uvek isti scenario kada zbog posla mora da ode.

„Navikli su..."

- Ustanem u sedam, budem sa decom do deset, posle sam na probama... Oni mi samo kažu: „Pa-pa" i već znaju da mama ide, tako da su navikli. Evo, uskoro će i kraj sa probama, premijera, tako da ću posle biti sa njima i, imaćemo sve vreme ovog sveta - istakla je za „Premijeru", kada je takođe i naglasila da je prestonica Srbije, bez obzira na sve, njen dom.

Jelisaveta Orašanin, Printscreen ,,Premijera"
 

- Srbija je moj dom, Dorćol je moj kraj. Nemam ja tu nešto kao... Nemam osećaj da sam skroz tamo - izjavila je u pomenutoj emisiji gospođa Teodosić.

Podsetimo, Orašaninova je jednom prilikom ispričala kako „preko grane" izgleda jedan njen dan, te to koliko vremena provodi s mezimcima kada nije u Srbiji, a njen suprug radi.

- Ovde ( u Beogradu) imam dosta pomoći i uspevam sve. U Bolonji mi je drugačije raspoređen dan. Ovde imam dosta prijatelja, tamo nemam nikoga. Ovde radim, tamo stvarno nemam obaveze, osim toga oko dece, što su kao „samo" obaveze, da skuvam, sredim, operem veš i sve što ide uz to. Tamo sam stvarno u fokusu sa njima, ujutru odvezem Petru u vrtić sa Bogdanom sam u parku, onda njega uspavam, idem po Petru i, naravno uveče ih uspavam i idem na utakmicu ili ako su utakmice ranije onda idu i Petra i Bogdan. U Beogradu mi je to malo drugačije zato što radim, sada su mi počele probe... - nabrajala je, između ostalog, u emisiji „Balkanskom ulicom".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike