Fotografija Emine Jahović iz detinjstva će vas ostaviti bez teksta: Nosila je kratku frizuru i imala je šiške (FOTO)

29.12.2022

23:31

0

Pevačica je sa pratiocima podelila kako je izgledala kao devojčica

Fotografija Emine Jahović iz detinjstva će vas ostaviti bez teksta: Nosila je kratku frizuru i imala je šiške (FOTO)
Emina Jahović - Copyright Instagram printscreen/yaemina

Brojne javne ličnosti često evociraju uspomene, te neretko sa pratiocima na društvenim mrežama objavljuju fotografije iz detinjstva i rane mladosti, prisećajući se bezbrižnih dana, odnosno, onih kada nisu bili pod budnim okom javnosti. 

Pevačica Emina Jahović danas važi za jednu od najlepših žena na javnoj sceni, a prema mišljenju mnogih, estetskim korekcijama je drastično promenila svoj izgled. Sada je isplivala njena fotografija iz ranog detinjstva, a retko ko bi i pretpostavio da je to ona. 

Danas je Emina jedna od najuspešnijih i najlepših dama na estradi, a malo ko zna kako je izgledala u detinjstvu. Tada je imala tamno smeđu boju kose, nosila je popularnu paž frizuru i imala šiške, ali i krupne tamne oči, po kojima je i danas i te kako prepoznatljiva. 

Instagram printscreen/yaemina
Emina Jahović kao devojčica

Podsetimo, Emina iza sebe ima jedan neuspešan brak sa Mustafom Sandalom, sa kojim je dobila dva sina. Posle razvoda, pevačica je imala problema sa bivšim, jer nije redovno plaćao alimentacije.

 

- Na sudu smo još uvek zato što je uradio neke stvari koje nisu pristajale nekom ko je otac moje dece i želela sam da ne izgubi tu vrstu odgovornosti koju je obećao onog dana kada smo se razvodili - rekla je ranije Jahovićeva za televiziju Una.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike