Lena Kovačević objavila novi album: Jedna stvar ga čini drugačijim od drugih! (FOTO/VIDEO)

11.04.2023

15:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Novo muzičko izdanje poznate pevačice objedinjuje njene velike hitove

Lena Kovačević objavila novi album: Jedna stvar ga čini drugačijim od drugih! (FOTO/VIDEO)
Lena Kovačević - Copyright Promo/Andreja Damnjanović

Lena Kovačević objavila je novi album pod nazivom "Cafe", koji je dostupan u formatu CD-a i LP-a. Izdanje je posebno iz razloga što je zabeleženo i u vidu LP ploče, što je danas postalo prava retkost u vremenu digitalne muzike. LP je izrađen od posebnog uzorka belog vinila štampanog u Pragu, što dodaje poseban estetski ugođaj.

Promo/Sever Zolak
 

Na albumu se nalaze svi veliki hitovi koje je Lena objavila do sada, uključujući pesme "Cafe",  "Dubine", "Hir", "Samo da mi je"...

Lični i iskreni tekstovi

Kovačevićeva je poznata po svom jedinstvenom stilu koji spaja elemente pop i džez muzike. Na albumu "Cafe" održava ovaj stil, sa prepoznatljivim aranžmanima i kvalitetnim tekstovima koji su lični i iskreni, a pored nje iza svega stoje izvršni producent Vladimir Danilović i muzički producent Darko Dimitrov.

Promo/Irina Duplevskaja
 

Tokom karijere Lena je ostvarila brojne uspehe, a poznata je po tome što često sarađuje sa muzičarima iz različitih delova sveta, što joj daje jedinstvenu perspektivu i inspiraciju za stvaranje i priliku da bude ambasador ove vrste muzike u svetu.

Upečatljivo izdanje

Izdavačka kuća koja stoji iza ovog izdanja je Magic Records, koja je poznata po izdavanju kvalitetne muzike i promovisanju talentovanih umetnika iz regiona.

ATA Images/Antonio Ahel
 

Album "Cafe" je još jedno upečatljivo izdanje Lene Kovačević, koja je uspela da se istakne svojim autentičnim stilom i prepoznatljivim zvukom. Uz odličnu produkciju i kvalitetne pesme, album će sigurno privući pažnju šire publike i učvrstiti poziciju Lene Kovačević kao jedne od najznačajnijih srpskih muzičkih umetnica današnjice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike