Bekiju je tata ovo još kao dečaku govorio i zato on danas uživa u skladnom braku: Život je jedan i treba ga proživeti ljudski!

24.06.2023

15:55

0

Sa Nadom uživa već decenijama i nema toga što njemu kod kuće fali

Bekiju je tata ovo još kao dečaku govorio i zato on danas uživa u skladnom braku: Život je jedan i treba ga proživeti ljudski!
Beki Bekić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Beki Bekić i njegova Nada već dugi niz godina uživaju u skladnom braku. Pevač tvrdi da trzavica nikad nisu imali i zbog toga je uzuzetno ponosan.

- Jao, brak je... Mora čovek da bude tolerantan i da bude svestan da postoje greške sa obe strane, ali njih ne treba primati k srcu i ne treba ih pamtiti. Jedan je život i treba ga dostojanstveno i ljudski proživeti. Žena i ja se nikada nismo posvađali za 30 godina, to je više bila neka rasprava samo oko dece ili posla. Ipak uvek dođemo do rešenja i odgovora ko je u pravu. Nema toga da ja znam da sam pogrešio ali hoću da budem u pravu i to je to, kao ja sam muškarac i ne dam da žena bude u pravu- toga nema. I nikada nije teško da se kaže izvini - objasnio je Beki, prenose mediji pisanje „Granda", a pevač dodaje kako mu je otac još kao dečaku jedno rekao i tako mu na neki način još onda „dao ključ za uspešan brak".

„Vodi računa..."

Nikada nisam razmišljao da li postoji neka bolja od moje supruge, jer čim tako razmišljaš ili pogledaš drugu, u smislu da želiš da budeš sa njom, znači da svoju ženu ne zaslužuješ. Još dok sam bio klinac otac mi je govorio da vodim računa i da ne dozvolim da mi druge oči kažu da je vredelo ono što je bilo pored mene. Uvek čovek posle razvoda ukapira da je pogrešio i da je ta osoba otišla kod drugog jer su mu te druge oči pokazale da je to ipak vredelo - otkrio je on, dan-danas zahvalan roditeljima na vrednostima koje su mu još onda usudali.

Beki Bekić, ATAImages/Antonio Ahel
 

S druge strane, na iznenađenje mnogih, Beki se s bivšim ljubavima i dalje čuje. Međutim, njegovoj izabranici to nimalo ne smeta.

– Treba biti svestan sa kim ulaziš u brak, jer ljudi se danas žene da bi se oženili! Ja sam danas sa svojim bivšim devojkama dobar prijatelj, nikada nisam ostavio zatvorena vrata. Nismo mogli dalje ali smo prijatelji i žena i to ne zamera, kao ni ja njoj, pa imala je momke pre mene (smeh) - naglasio je Bekić, a evo kako je jednom pričao o prvom susretu sa svojom sada dugogodišnjom suprugom.

„Ona je ta!"

– Svake subote je dolazila na moje nastupe, ja sam poznavao njenu sestru, ali Nadu nikad nisam video... Ona je dolazila tu jedno četiri, pet godina dok sam radio non-stop devedesetih, uvek je dolazila i sa momkom i jedne noći sam došao ranije na posao i vidim Nadu, sedi za stolom sa društvom i pitam kolegu: „Ko je ona devojka?“, on mi kaže da je to Nada. Samo sam mu odgovorio: „Nju ću oženiti“, osetio sam tako neku energiju. Nakon toga smo se zabavljali godinu dana - govorio je svojevremeno Beki.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike