Iver ne pada daleko od klade! Kad se Beki ženio, niko nije znao: Ćerka mu vratila istom merom!

10.01.2021

09:07

0

Sa dečkom se zabavljala godinama, a onda odjednom rekla - da se sutra udaje

Iver ne pada daleko od klade! Kad se Beki ženio, niko nije znao: Ćerka mu vratila istom merom!
Copyright Beki Bekić ATImages/Antonio Ahel

Beki Bekić jednom prilikom otkrio je kakav je šok doživeo pošto je saznao za venčanje ćerke Emilije. Pevač je objasnio, pak, da je u pitanju bio pozitivni šok, te da mu je ovim potezom na neki način „vratila”, jer se i on „oženio za jedan dan” i gotovo isto priredio svojim roditeljima.

– Iznenadila nas je. Samo nam je rekla: „Sutra budite tu i tu, venčavamo se”. Oni su se zabavljali dve i po godine i sve vreme je pričala da joj ne pada na pamet da se udaje, da je još rano i samo odjednom je rekla: „Šta radite sutra? E, mi se venčavamo”. Mi smo ostali šokirani, žena pogotovo. Pozitivno šokirani”, ispričao je jednom prilikom domaćim medijima pevač.

Njegova ćerka već godinama je u srećnom braku, ali je i dokaz da „iver ne pada daleko od klade”.

– Tako smo žena i ja napravili našim roditeljima. Isto smo se tako venčali, niko nije znao. Ćerka nam je vratila – dodao je Beki.

Nedavno, prisećajući se i ranije mladosti, ispričao je kako mu nije bilo nimalo lako, ali da je činio sve što je bilo u njegovoj moći da im pomogne.

– Sa osam godina radio sam teške poslove. Dok sam bio onako mali, bila je jedna zadruga i ja sam odlazio kod njih i istovarivao iz kamiona robu. Maštao sam da pomognem svojoj braći, sestrama, majci i ocu, da ih izvučem iz siromaštva – pričao je u „Specijalu” s knedlom u grlu.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike