Kad Beki Bekić vozi, sluša samo ono što ga nervira: Šokirao razlogom!

10.11.2021

22:38

0

U pitanju su, kaže, violine koje zvuče drečavo, a koje mu pomažu da ne odluta...

Kad Beki Bekić vozi, sluša samo ono što ga nervira: Šokirao razlogom!
Beki Bekić ATAImages/Antonio Ahel - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Beki Bekić, za razliku od pojedinih kolega sa scene, svoju muziku gotovo da uopšte i ne sluša, a posebno ne kad vozi. Kako je objasnio, u takvim trenucima mu treba nešto „jače", kako ne bi odlutao ili čak i zaspao.

- Kad vozim, uvek tražim neku muziku koja me nervira, čisto da bih ostao budan. Svi se čude kako slušam ozbiljnu, drečavu muziku, a ja uvek odgovorim da ne bih zaspao. Da se niko ne uvredi, ne slušam ništa što je agresivno, već violine koje zvuče drečavo. Isključim bas i bubnjeve i onda mi samo violina dreči, jer kad bih slušao dobru pesmu, ja bih se zamislio i odlutao - tvrdio je Beki gostujući u jednoj emisiji, gde je priznao da nema nijedan svoj CD.

Delio sam šakom i kapom!

- Nemam nijedan svoj CD, niti ploču. Delio sam šakom i kapom. Kada snimim album, uvek sam dobijao pet, šest, najviše 10 komada i onda se desi da mi neko traži i kaže da će da vrati, ali se to nikad nije desilo - objasnio je poznati pevač u „A sad malo mi”, gde je gostovao sa Jelenom Broćić.

Bekić je, podsećanja radi, '81. dotakao zvezde singlovima „Odlazim na pusto ostrvo", „Lažno pismo" za Jugodisk, a usledili su zatim i mnogobrojni visokotiražni albumi. Na sve njih je veoma ponosan, ali ih, prema sopstvenom priznanju, nema u privatnoj kolekciji.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike