Sanela iz petog pokušaja ušla u finale „Zvezda Granda"! Savet mentorke Cece pamtiće do kraja života (FOTO)

24.06.2023

15:25

0

Hasićeva će nastupati pod rednim brojem trinaest

Sanela iz petog pokušaja ušla u finale „Zvezda Granda"! Savet mentorke Cece pamtiće do kraja života (FOTO)
Sanela Hasić - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Sanela Hasić uspela je iz petog pokušaja da se plasira u finale talent-šoua „Zvezde Granda". Ova svakako talentovana devojka iz Banovića koja će se večeras žiriju, ali i brojnoj publici predstaviti pod rednim brojem 13, završila je srednju muzičku školu i svira harmoniku i klavir.

Pevanje joj je, međutim, mnogo veća ljubav.

Još kao dete se takmičila po brojnim festivalima u Bosni i Hercegovini, ali pravu popularnost stekla je pošto se pre nekoliko godina prvi put pojavila na „Grandovoj" sceni. Njena mentorka je tada bila Ana Bekuta, a kako pravila nalažu da isti mentor ne može da se odabere dva puta, Sanela je ove sezone radila sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanela Hasic (@sanela.hasic)

 

Kako je ranije isticala, „kamen spoticanja" uglavnom joj je bio pogrešan odabir pesama. Stizala je do trećeg kruga tako, pa ispadala, te zato ove godine nije krila sreću pošto je „prebobala" tu brojku.

– Ponovo sam se prijavila jer jednostavno volim. Ovo je prvi put da sam prešla dalje od trećeg kruga. Tri godine sam pravila pauzu od takmičenja i mislim da sam konačno zaslužila ovo, stekla sam iskustvo za to vreme, radila sam i to je uticalo - rekla je bila za „Grand onlajn" ona, oko koje se Ceca maksimalno bila zauzela, ne bi li joj pomogla na pravi način.

Problem je bio u meni!

Sanela Hasić, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

– Ona mi govori da uzimam brze i energične pesme i nikada nije prihvatila spore. Pre sam birala pesme koje volim, ali više ne, jer mnoge od njih ne odgovaraju mojoj boji glasa, trilerima i sposobnostima. Mislim da je problem ranije bio u meni, što nisam bila sposobna da izabarem sebi pesme koje će im odgovarati. Sada imam savršenu mentorku koja mi je pomogla u tome i evo rezultata - objasnila je mlada pevačica kojoj su otac, brat i dečko bili ogromna podrška na svakom koraku.

– Otac i brat su mi najveća podrška. Uvek sam imala maksimalan broj glasova i u redu je nadati se finalu. Narod me malo više prepoznaje, a tek koliko će se promeniti kada se završi sve - prokomentarisala je, pa se zatim osvrnula na savet zlata vredan, a koji joj je dala mentorka.

– Da za ovih pet minuta dam dvesta odsto sebe i pokažem da mogu - glasi on.

Ceca Ražnatović, Printscreen „Zvezde Granda"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike