Na Filipovićevoj svadbi lumpovalo se 12 sati! Sudbonosno „da" rekli pred 460 zvanica, Jasmini venčanicu uradila kreatorka iz Turske (FOTO)

24.06.2023

14:05

0

Njihovu ljubav slavila su i poznata imena s estrade

Na Filipovićevoj svadbi lumpovalo se 12 sati! Sudbonosno „da" rekli pred 460 zvanica, Jasmini venčanicu uradila kreatorka iz Turske (FOTO)
Darko Filipović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Mnogi su ostali zatečeni pošto su saznali da su se Darko Filipović i njegova dugogodišnja izabranica Jasmina razveli, kako su važili za jedan od skladnijih parova posle 12 godina braka. Još kada je pevač istakao da ga je supruga izvesno vreme i varala, među fanovima zavladao je šok.

- Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote - kazao je bio on, prenose domaći mediji pisanje „Republike", koji se s Jasminom zabavljao oko godinu dana pre  venčanja najpre u crkvi Odžaklija u Leskovcu, a potom i u jednom prestižnom restoranu.

Darko Filipović s bivšom suprugom, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Par je onda na veselje organizovano u Darkovom rodnom gradu pozvao 460 ljudi, što vas čeka u galeriji koja sledi, a među kojima je bilo i pevačevih kolega s estrade.

- Bilo nam je bitno da sve bude lepo, sa ukusom dekorisano, što smo i postigli, ali i da hrana i piće budu nešto ekskluzivniji, pa smo vina uglavnom donosili iz inostranstva. Takođe, sa velikom pažnjom smo odabrali i toalete. Moja supruga je, po preporuci prijateljice, naručila venčanicu u Skoplju, koju je jedna modna kreatorka iz Turske šila po njenoj meri. S druge strane, ja sam nosio odelo koje je Boško Jakovljević kreirao, a čiji je vlasnik iz Leskovca - objašnjavao je bio on, govoreći o svadbi koja je trajala punih dvanaest sati.

Milica, Slavica, Darko...

- Tog dana, kako običaji nalažu, otišli smo u Niš po Jasminu, a potom je svadbena povorka krenula ka Leskovcu. Tamo smo se, najpre, na večnu ljubav zakleli pred Bogom u crkvi Odžaklija, a posle građanskog venčanja u restoranu usledila je zabava. Prvi ples smo odigrali uz pesmu Brajana Adamsa „(Everything I do) I do it for you“, a posle bloka zabavnjačkih hitova, usledila je narodna muzika. Odlučio sam da angažujem bend iz Leskovca, koji je oduševio sve moje kolege iz Beograda. Među njima su bili Milica Todorović, Slavica Ćukteraš, Lepa Đorđević, Darko Lazić i mnogi drugi. Svi oni su pevali, a vlasnik restorana nam je izašao u susret i dozvolio nam da ostanemo koliko god želimo. Svi gosti su se odlično proveli, jer je tog svečanog dana atmosfera bila jako vesela, ali nije razbijena nijedna čaša niti se dogodio ni najmanji gaf. Zaista nam je bilo prelepo - pričao je Filipović, prenose mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike