Mali Željko pravio nestašluke na Cecinom rođendanu i razbesneo Veljka Ražnatovića: Odmah povisio glas na sina - ovo mu ne toleriše (FOTO)

23.06.2023

21:11

2

Pevačica kroz smeh progovorila o unukovim pošalicama

Mali Željko pravio nestašluke na Cecinom rođendanu i razbesneo Veljka Ražnatovića: Odmah povisio glas na sina - ovo mu ne toleriše (FOTO)
Rođendan Cece Ražnatović - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

Ceca Ražnatović nedavno je proslavila rođendan porodičnim ručkom u vili Ražnatovića na Dedinju, a u okviru svog dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" otkrila je kako je izgledalo intimno slavlje.

Povodom pedesetog rođendana Ceca je svoje najmilije okupila na jednom mestu posle dužeg vremena. Posebnu pažnju privukao je njen unuk Željko Ražnatović, sin Bogdane i Veljka Ražnatovića, koji je pravio nestašluke.

On je Ceci otpevao rođendansku pesmu i duvao svećice sa njom, nakon čega je nastavio da se igra po kući. Ceca je zatim ukućanima ispričala šta je uradio sa Krstanovim stvarima.

- On je legao u bebinu nosiljku, uzeo je i njegovu cuclu - ispričala je Ceca.

Pevačicina sestra Lidija Ocokoljić, dodala je da se glupira i da ga treba pustiti da proba bebinu stolicu kako bi shvatio da mu je neudobno.

- E, Željko piše po nekim stvarima tamo - primetila je Anastasija, nakon čega je Veljko morao da upitrebi svoje vaspitne metode.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Željko Ražnatović

- Alo, čoveče, šta sam rekao pre tri minuta. Ostavi hemijsku i sedi miran tu - viknuo je, na šta se Ceca odmah nadovezala:

- Kako misliš da potomak Ražnatovića bude miran?!

Ceca se od unuka gotovo ne odvaja, a ne propušta priliku da ga povede sa sobom na putovanja.  Tako su protekle zime zajedno posetili Maldive, boravili na Kopaoniku i posetili Anastasiju i Nemanju Gudelja u Sevilji.

ATAImages/Antonio Ahel
Ceca Ražnatović sa malim Željkom

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike