Retka fotografija Cece i Lidije iz prošlosti: Pre tri decenije su obukle nešto što danas sigurno ne bi i obe su bile crnke! (FOTO)

22.06.2023

00:31

0

Čak i kada bi se ove stvari vratile u modu, teško da bi ih ponovo nosile

Retka fotografija Cece i Lidije iz prošlosti: Pre tri decenije su obukle nešto što danas sigurno ne bi i obe su bile crnke! (FOTO)
Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić - Copyright Printscreen BlicTV, Ceca show

O bliskosti sestara Cece Ražnatović i Lidije Ocokoljić znaju i ptice na grani. Jedna drugoj su celog života velika podrška, a iako je Ceca dugo pod svetlima reflektora, Lidiju to nikada nije interesovalo.

Zato su retke situacije da vidimo njihove fotografije iz mladosti, ali su jednom prilikom, barem kako se navodi, njih dve pozirale za časopis "Nada". Ovo se, prema navodima jedne Cecine fan stranice, desilo 1991. godine, a u to vreme su obe bile sestre Veličković.

Kako možemo da vidimo, Ceca je za ovu priliku nosila šarenu haljinu, sa velikim minđušama, dok je kosu vezala u punđu. S druge strane, Lidija je izabrala belu haljinu, dok je preko nje nosila blejzer sa interesantnom kragnom.

Iako Lidiju sada znamo kao plavušu, pre više od 30 godina sestre su imale istu boju kose.

U to vreme su ovi komadi, verovatno, bili veoma moderni, ali teško da bi jnih dve sada ovo ponovo obukle, iako bi to bilo interesantno videti.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Ceca Ražnatović i Lidija Ocokoljić

"Kao sestre bliznakinje", "Iste su", "Obe su prelepe" - bili su samo neki od komentara ispod ove objave.

Podsetimo, Ceca i Lidija su dugi niz godina živele zajedno u vili Ražnatovića na Dedinju, ali su sada pevačicina sestra i njen suprug rešili da se odsele.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike