Svi detalji Cecinog rođendana u vili na Dedinju! Veljko prozvao majku: Duguješ mi 50 evra! (FOTO)

20.06.2023

21:19

0

Pevačica je 50. rođendan proslavila u krugu porodice

Svi detalji Cecinog rođendana u vili na Dedinju! Veljko prozvao majku: Duguješ mi 50 evra! (FOTO)
Rođendan Cece Ražnatović - Copyright Printscreen Youtube/Blic TV "Ceca show"

Svetlana Ceca Ražnatović proslavila je svoj jubilarni 50. rođendan 14. juna u krugu porodice. Iako je imala nameru da napravi gala slavlje, brzo je odustala od te ideje, zbog tragedije koja se dogodila u njihovoj porodici, kada je njena ćerka Anastasija Ražnatović izgubila bebu u petom mesecu trudnoće. 

 

Ipak, ideja za rođendansko iznenađenje nije manjkalo. Pevačica je 50. rođendan dočekala na ulici i to u pižami, jer su je njeni najbliži u ponoć iznenadili vatrometom, balonima i cvećem, a sutradan su se okupili i obavili porodični ručak u vili na Dedinju.

Printscreen Youtube/Blic TV "Ceca show"
Rođendan Cece Ražnatović

- Život mi je do 50. godine bio izuzetno šarenolik, ali to je ogroman spektar boja - prokomentarisala je Ceca u svom stilu. 

Gašenju rođendanske svećice se najviše obradovao mali Željko, koji je sve vreme tapšao, pevao pesmicu i stajao pokraj torte. 

Printscreen Youtube/Blic TV "Ceca show"
Rođendan Cece Ražnatović

 

U jednom momentu, tokom porodičnog ručka, kada je Ceca zatražila Veljku da joj doda ribu, Veljko je iskoristio ovaj trenutak te se našalio sa majkom. 

- 50 evra mi dođeš! - rekao je Veljko tokom porodičnog ručka, a kako je protekao Cecin divan dan, biće prikazano u novoj emisiji „Ceca show”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike