"Ne slušam tu muziku" Sloboda Mićalović priznala šta milsli o Milici Pavlović i otkrila da li je u kontaktu sa Monikom Beluči!

23.06.2023

19:47

0

Zahvalna je Bogu što joj je tetka Verica Rakočević

"Ne slušam tu muziku" Sloboda Mićalović priznala šta milsli o Milici Pavlović i otkrila da li je u kontaktu sa Monikom Beluči!
Sloboda Mićalović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Glumica Sloboda Mićalović proslavila se kroz brojna filmska i serijska ostvarenja, a široki auditorijum osim vanserijskim talentom za glumu i lepotom, oduševila je i glasovnim sposobnostima. Stoga, mnogi koji su čuli kako Sloboda peva, veruju da bi i u muzičkim vodama mogla da ostvari zavidne rezultate.

- Ne bih pristala da pevam jer pevam samo kada su prijatelji tu, nisam slobodna na sceni kao kada glumim. Gluma je ipak moj posao, a u svemu ostalom se ne osećam dobro. Kada je muzika u pitanju uvek sam u publici, svako treba da se bavi svojim poslom, a to je u mom slučaju gluma - kaže glumica i dodaje:

- Dosta sam dobijala ponuda da snimim pesmu i ne znam ko bi bio taj ko bi mi ponudio, a da ja pristanem. Ima dosta boljih pevača od mene i nema potrebe da im zauzimam mesto, stvarno mislim tako, nije lažna skromnost. Dobro pevam za glumicu, ali ne i za pevačicu - priznala je.

ATAImages/ Antonio Ahel
Sloboda Mićalović

Prijateljstvo sa holivudskom divom

Tokom rada na projektu “Na mlečnom putu“, glumica je stekla i jedno ogromno prijateljstvo sa holivudskom divom, Monikom Beluči. Ovom prilikom otkrila je da li su i dalje u kontaktu.

- U kontaktu sam sa Monikom Beluči i mogu da kažem da jesmo prijateljice. Ne spremamo zajednički projekat, ja spremam nešto drugo veliko ovde u Srbiji, ali na žalost ne smem da kažem jer sam pod ugovorom - kaže glumica i ističe da se ugovora pridržava i kada je suprug u pitanju.

- Vojinu pričam samo osnovne stvari, mogla bih da mu kažem jer imam poverenja u njega, ali to poštujem i on isto to poštuje.

"Verica Rakočević mi je, Bogu hvala, tetka"

Mićalovićeva važi za prirodnu lepoticu, no ipak, ne pridaje preveliki značaj fizičkom izgledu. Zahvalna je što joj je tetka istaknuta modna kreatorka, koja joj pomaže pri odabiru garderobe za javna pojavljivanja.

- Viđali ste me u različitim izdanjima. Ne robujem toj priči jer moji filmovi, serije i pozorišne predstave govore. Volim da ispoštujem način oblačenja, ali se na bavim toliko time, čak i dolazim direktno sa seta. Verica Rakočević mi je Bogu hvala tetka, pa samo pokupim usput ili kod nekog stiliste. Sama se šminkam jer mi glumci ne treba da robujemo tim stvarima, imamo mi šta drugo da pokažemo - kaže Sloboda.

ATAImages/ Antonio Ahel
Verica Rakočević

Obožava Španiju

- Od one sam generacije koju je malo zakačila sezona španskih serija. Više zbog pesama, ali stvarno volim Španiju. Nedavno sam bila tamo, imala sam premijeru predstavu koju smo radili sa nacionalnim teatrom iz Barselone, pomalo znam, razumem, ali ne govorim, dok Dragana upravo zbog španskih serija razume i često mi ona prevede - priča Sloboda.

Milicu Pavlović ne sluša, ali podržava

Mićalovićeva je sugrađanki Milici Pavlović podrška, naročito što su iz istog kraja i što je poštuje kao čoveka, budući da je pevačica dobra prijateljica sa njenom sestrom Draganom Mićalović dugi niz godina.

- Milicu jako poštujem, ona je drugarica moje Gage još od osnovne škole i pre svega iz Leskovca je. Tu muziku ne pratim, ali sam čula na jednoj privatnoj proslavi, na Gaginom rođendanu. Mislim da je ona veliki borac i da će sa albumom dosta dobro da se pozicionira - smatra Mićalovićeva.

Antonio Ahel, G.G./ATAImages
Dragana Mićalović i Milica Pavlović

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike