"Nije ljudski, ni profesionalno" Milica Pavlović osula paljbu po bivšim saradnicima i Emi Radujko: Žele hajp od mog imena

22.06.2023

16:59

1

Smatra da njena demo-verzija Emine nove pesme nije slučano "procurila"

"Nije ljudski, ni profesionalno" Milica Pavlović osula paljbu po bivšim saradnicima i Emi Radujko: Žele hajp od mog imena
Ema Radujko i Milica Pavlović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milica Pavlović proteklog ponedeljka objavila je svoj peti studijski album "Lav", čime je digla veliku prašinu, a publika na društvenim mrežama neprestano deli utiske o istom.

Taman kad je Miličin novi album ugledao svetlost dana, na društvenim mrežama pojavio se Miličin demo-snimak numere "Tetoviran", koju je gotovo istog dana izbacila mlada pevačica Ema Radujko

Instagram printscreen/emaradujko
Ema Radujko

Stvar ne bi bila toliko sumnjiva da Emin glavni saradnik na novom albumu nije mladi autor Albino, sa kojim je Milica posle uspeha na pesmi "Šećeru" najavljivala nastavak saradnje na predstojećim projektima.

Pavlovićeva se sada osvrnula na čitavu situaciju, pa bez sumnje istakla da pojedine pevačice pokušavaju da pokupe hajp oko njenog novog albuma, te joj iz tog razloga priređuju ovakve i slične stvari.

- Stalno posećujem studije i slušam mnogo pesama. Kad bih pustila sve demo-snimke koje imam u telefonu, bio bi haos. To nije ljudski, ni profesionalno, niti je po etici. Zašto kolege baš kada su moje velike stvari u pitanju puštaju moje demo-snimke? Jedini adekvatan odgovor je da žele da budu u tom "hajpu" koji vuče moje ime i moje projekte u tom momentu - počela je Milica, pa dodala:

ATAImages/ Antonio Ahel
Milica Pavlović

- Meni je bitno da na kraju dana, kada se pogledam u ogledalo, podignute glave mogu da se nasmejem i mogu da zaspim. Kad sam otišla kod Albina, on je bio nepoznat u komercijalnoj muzici. Kada sam od njega kupila pesmu "Šećeru" i kada sam poželela da je snimimo kao duet, pružila sam mu ruku i uvela ga u ovaj posao. Od mene je dobio sve najbolje, vodila sam ga u emisije i savetovala ga najbolje što sam umela - rekla je Milica, prenosi Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike