"Jelena se tu ne pita ništa!" Sloba o proširenju porodice, a ona mu odmah odgovorila: Razmazio je Damjana!

22.06.2023

15:06

0

Pevačeva žena govorila i o njegovim navodnim estetskim zahvatima

"Jelena se tu ne pita ništa!" Sloba o proširenju porodice, a ona mu odmah odgovorila: Razmazio je Damjana!
Jelena i Sloba Radanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena i Sloba Radanović nedavno su proslavili pevačev 33. rođendan, te su sumirali utiske o porodici, a otkrili su i da planiraju još dece.

- Proslavu sam organizovao za jedan dan. Ne pridajem značaj slavljima, ali ipak su ovo Isusove godine... Mnogo sam postigao i ostvario sam skoro sve želje. Obožavam svog sina, ali hoću veliku porodicu, Bože zdravlja! Dece nikad dosta! Jelena se tu ne pita ništa (smeh) - našalio se Radanović, a Jelena se odmah nadovezala:

- Rodiću mu još jednu ćerku i to je to od mene za ovaj život. Sloba je idealan muškarac. Baš je emotivan, mada, to nije tajna, svi znaju da je veliki emotivac - kaže pevačeva supruga, te odgovara na pitanje ko je više razmazio Damjana.

24sedam/Danica Božović
Sloba i Jelena Radanović

- Definitivno on! Nosi ga po ceo dan, sin spava na njemu. Kad ode u petak na posao, meni do ponedeljka otpadnu ruke. Dete je baš veliko. Još nema četiri meseca, a već ima devet kilograma.

Rijaliti mi je mnogo doneo

Sloba je, zatim, odgovorio na pitanje šta danas misli o rijalitiju, ali i da li bi ponovo ušao u neki format.

-  Nikad više! Rijaliti mi je doneo dosta, ne mogu da kažem da nije. Bio sam Sloba Radanović i pre toga, bio sam u jednom velikom muzičkom takmičenju, ali je morao da mi se desi rijaliti, da se dogodi neka priča, pa da postanem poznat i popularan. Sve je ispalo kako treba. Možda je sve to trebalo da prođem da bih stigao tu gde sam danas - smatra on.

Kako se stalno postavlja pitanje da li se radanović podvrgao estetskim korekcijama, otvoreno je odgovorio šta misli o plastičnim operacijama.

24sedam/Mladen Mijatović
Sloba Radanović

- Nedavno su pričali da idem na liposukciju. To je velika laž. Ovo je 21. vek, neka koriguje ko šta želi, ali ja nisam pobornik toga. Treba da se ponosiš onim što ti je dao Bog. Nisam ni za botoks, mada su me već savetovali da "punim" bore. Čuo sam priče i da sam "punio" usta, ni to nije istina - kaže folker, dok Jelena objašnjava i svoju stranu te priče.

- Meni je rekao da bi se pre ubio nego da ide na liposukciju. Zar nije dovoljno što se mi žene operišemo, sada još i muškarci to da rade?! Seci uši krpi guzu - ne, nikako! Ne bih ga podržala ni da se botoksira, to je totalno aseksualno kod muškaraca - zaključila je za Informer Slobina žena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike