Ovako sin Jelene Radanović brine o Slobinoj majci Draginji: Gura je u invalidskim kolicima, a jednim potezom ju je nasmejao (FOTO)

18.06.2023

09:30

0

Emotivna scena raznežila je hiljade pratilaca

Ovako sin Jelene Radanović brine o Slobinoj majci Draginji: Gura je u invalidskim kolicima, a jednim potezom ju je nasmejao (FOTO)
Sloba i Jelena Radanović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Supruga Slobe Radanovića, Jelena Radanović, iz prvog braka ima dva sina, a u javnosti je često možemo videti sa sinovima od kojih se gotovo ne razdvaja. Jelena je privržena porodičnom životu, a vrlo je posvećena i Slobinoj majci Draginji, sa kojom neretko provodi vreme.

Jelena je jučerašnje poslepodne iskoristila da šopinguje sa sinovima i svekrvom, a lepo vreme iskoristili su i za šetnju pored reke. Tom prilikom Slobina supruga je sa pratiocima podelila porodične trenutke i snimila sina koji gura Slobinu majku u kolicima.

Mali Naum, vozio je baku Draginju u invalidskim kolicima, te se u jednom trenutku našalio i ubrzao, što je nju i te kako nasmejalo.

Slobina majka je donedavno živela u Zrenjaninu, a već neko vreme provodi kod sina u novoj kući u Višnjičkoj banji, gde uživa sa snajom i unucima.

Inače, Jelena je svojevremeno na svom Instagramu otkrila da njen sin Naum ima autizam, te je rado odgovarala na pitanja pratilaca kako bi podigla svest o tome.

- Da li si nekada pala u depresiju zbog Nauma? - bilo je pitanje koje je bilo postavljeno Jeleni.

- Nisam bila depresivna, ali sećam se te noći dok sam shvatala da imamo problem... Ležala sam u krevetu i da nisam mogla da promenim položaj u kom ležim iako mi je bilo neudobno. Užas, prošlo je.

Instagram printscreen/jeja.radanovic
Jelena i Draginja Radanović

Jelena je potom otkrila da li Naum ima empatiju i da li pristaje da ostane bez nje.

- Empatiju nema jer mu dosta emocija fali. Hoće da ostane bez mene tamo gde mu se ostaje, ali kad želi da ide sa mnom neće ostati

- Taj autizam je verovatno vaša karta za večan život. Autistična deca uz posvećene roditelje žive kao u raju, ne znaju šta je svađa, šta su problemi, ljubomora. Svakako sadašnje stanje vašeg sina nije konačno stanje, imate život pred sobom za borbu i napredak - objasnila je Jelena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike