Godinu dana od smrti Vidoja Ristovića i rata snaje i svekra za nasledstvo: Odnos Nikoline i Miše Grofa sve gori

08.05.2023

12:53

0

Pre dve nedelje održan je pomen

Godinu dana od smrti Vidoja Ristovića i rata snaje i svekra za nasledstvo: Odnos Nikoline i Miše Grofa sve gori
Vidoje Ristović i Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Danas se navršava godinu dana otkako je iznada preminuo Vidoje Ristović, a njegov otac Miša Grof 29. aprila održao je bez prisustva snaje Nikoline Pišek pomen.

Ujedno je i skoro godinu dana otkako je počeo rat snaje i svekra za nasledstvo. Posle Vidojeve smrti, najpre je Miša Grof započeo sukob sa Nikolinom, ona mu je uzvratila, a onda je sve zavšilo i na sudu. 

Kako prenosi hrvatski portal 24sata, jutro nakon što je iznenada preminuo, u beogradski stan koji je delio s Nikolinom, ušao je Vidojev otac Vitor. Policijski službenici su navodno predali njemu ključeve od stana kao članu porodice.

Pišekova je posle izjavila da je on te ključeve posle  "prisvojio". Grube reči išle su iz jednog dvorišta u drugo, a Miša je čak pričao kako Nikolina ni ne dolazi na grob svog supruga.

- Od sahrane se nije pojavila na grobu - rekao je Risotivć za Kurir, ali je ekipa 24sedam na pomenu njegovom sinu pre dve nedelje zatekla venac sa porukom:

- Tata, volimo te. Oprosti svima koji su se ogrešili o tebe. Una i Nikolina - pisalo je na vencu. 

- Sve je pod kamerama, i spomenik i sve okolo. Znam ja sve i sve pratim. Kao da nije mogla na grob da mu dođe, a mogla je da se slika gola. To vam je ta poštena Nikolina, koja je pričala o velikoj ljubavi i kako pati za mojim sinom. Lepo sam vam ja rekao još na samom početku, kad se sve dogodilo, da to nikada nije bila ljubav. Ona je uvek gledala korist i materijalni interes - rekao je ranije on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike