Nikolina ide na suđenje zbog "letovanja iz pakla": Optužila vlasnika vile u kojoj je odsela da je ukrao novac i nakit vredan 250.000 evra

01.05.2023

15:14

0

Vidoje i voditeljka su preživeli pakao, ali će sada dobiti pravdu

Nikolina ide na suđenje zbog "letovanja iz pakla": Optužila vlasnika vile u kojoj je odsela da je ukrao novac i nakit vredan 250.000 evra
Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nikolina Pišek će, posle više od tri godine, napokon dobiti epilog u slučaju krađe koja se desila njenom sada pokojnom suprugu Vidoju Ristoviću i njoj.

Kao što je poznato, u leto 2020. godine Nikolina i Vidoje su letovali sa prijateljima, kada im je iz vile gde su odseli u Kaštel Starom nestao skupocen nakit, satovi i gotovina. Voditeljka je u to vreme navodila da je vrednost svega bila 250.000 evra.

Krajem decembra prošle godine, nakon sprovedenog istraživanja, u Splitu je podignuta optužnica protiv državljanina Slovenije zbog krivičnog dela krađe.

Stefan Tomasevic/ATAImages
Vidoje Ristović i Nikolina Pišek

U pitanju je vlasnik vile u kojoj su Vidoje i Nikolina boravili. 

- Prvo ročište bi trebalo da bude uskoro, tokom maja, najkasnije juna - izjavio je Vinko Ljubičić, Nikolinin advokat, piše 24sata.hr. 

Podsetimo, njihovo "letovanje iz pakla" završilo se dramatičnim izbacivanjem iz kuće, nakon što je vlasnik vile zaključio da su napravili ogromnu štetu na imanju, da su doveli više pasa nego što su najavili, kao i afričkog ježa koji je širio nesnosni miris po celoj kući.

Pišekova je, u intervjuu koji je dala nakon nemilog događaja, demantovala da su demolirali vilu, te da je vlasnik iste svakodnevno dolazio u inspekciju dok su oni bili tamo, što im je smetalo, pa su od agencije tražili da se to prekine.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vidoje Ristović i Nikolina Pišek

Takođe je izjavila da je primetila da je taj čovek imao ključ od sefa, zbog čega su vrednosti sakrivali u drugim delovima vile.

Kada su se jednog dana vratili sa večere, na rampi ih je čekalo obezbeđenje, koje im je zabranilo ulazak. Došlo je do verbalnog sukoba, a nakon svega su vlasnik vile, Nikolina i Vidoje završili u policiji.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolina Pišek

Vidoje je celu noć proveo u stanici, dok je Nikolina ispitivana 10 sati. Podignuta je prijava protiv Ristovića, uz obrazloženje da je pretio vlasniku vile da će mu "odrezati glavu i zapaliti kuću". Prema njegovim rečima, Vidoje je tu noć nasrnuo i na njegovu suprugu.

S druge strane, bračni par Ristović je prijavio vlasnika vile zbog nestanka dragocenosti koje nisu pronašli tokom pakovanja stvari.

Nedavno je održan jednogodišnji pomen Vidoju, na kom Nikolina nije bila, ali je dan ranije, kako se navodilo, odnela cveće sa njihovom ćerkom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike