Dženis iz "Prijatelja" reagovala na biografiju Metjua Perija: Preživeo je nezamislivo

28.01.2023

20:55

0

Ona je pročitala knjigu čim je izašla, a čak ju je i promovisala na društvenim mrežama

Dženis iz "Prijatelja" reagovala na biografiju Metjua Perija: Preživeo je nezamislivo
Copyright AP/Brooke Lefferts

Metju Peri, najpoznatiji kao Čendler Bing iz "Prijatelja", objavio je krajem prošle godine svoje memoare, u kojima je opisao velike borbe kroz koje je prošao. 

Megi Viler, koja je u seriji glumila njegovu devojku Dženis, sada je komentarisala ovu knjigu, koju je pročitala čim je objavljena.

- Mislim da je obavio ogroman posao i da je stvarno preživeo nezamislivo. Ponosna sam na njega, srećna sam što je ovde i mislim da je hrabro to što je napisao knjigu o svemu tome, koja sada pomaže ljudima u sličnim situacijama - izjavila je Megi. 

Ona je otkrila da je Metju na snimanjima uvek bio besprekoran profesionalac.

- Pojavljivao se na poslu čak i kada je bio u najmračnijoj situaciji, pojavio se sa svojim humorom i talentom. Nikad nije bilo dana kada sam radila sa njim na setu, a da sam se osećala nesigurno kako će učestvovati u procesu. Bio je na 100 posto, čak i kada se borio - rekla je glumica.

Photo by Evan Agostini/Invision/AP
Metju Peri

Podsetimo, Peri je u svojim memoarima otkrio da je skoro umro kada mu je puklo debelo crevo od prekomerene upotrebe opijata. Bio je u komi, a ispričao je i da je jednom popio 55 vikodina i litar votke kako bi izdržao dan. On je pisao i da je potrošio više od osam miliona dolara kako bi se izlečio.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike