Teodora Džehverović iz prvog reda pratila košarkaše Partizana: Stajlingom privukla pažnju, ali i podgrejala glasine (FOTO)

07.06.2023

11:21

0

Svi misle da je u vezi sa košarkašem, ali ona o tome neće da priča

Teodora Džehverović iz prvog reda pratila košarkaše Partizana: Stajlingom privukla pažnju, ali i podgrejala glasine (FOTO)
Teodora Džehverović - Copyright Dusan Milenkovic/ATAImages

Teodori Džehverović se očigledno osladilo da posećuje košarkaške utakmice, pa je protekle večeri bodrila Partizan u meču protiv Cedevita Olimpije.

Ovim je pevačica još jednom pokrenula spekulacije da se između nje i nekog košarkaša dešava nešto više od prijateljstva. No, to ne želi da potvrdi. 

Teodora se u "Štark" areni pojavila u belom korsetu sa rukavima, farmerkama i sa torbom koja, kako se procenjuje, vredi oko 2.400 evra.

Podsetimo, pevačica se nedavno našla u centru pažnje kada se pojavila na večitom derbiju, pa je i tada istakla da navija za "crno-bele", iako su svi brujali o tome da je u vezi sa Lukom Vildozom, plejmejkerom Crvene Zvezde.

Međutim, nedugo posle toga ona je progovorila o razlogu zašto posećuje utakmice, te istakla da nije u vezi sa Vildozom.

- Volim sportiste, ali uvek bih pre izabrala košarkaša nego fudbalera! Nemam dečka, a i kada ga budem imala, kriću to od javnosti. Posle Nina, više ne govorim o momcima - poručila je tada Teodora, tvrdeći da je romansa sa Ninovim kolegom završena samo flertom.

ATA Images/Dušan Milenković
Teodora Džehverović

- Nisam sa Vildozom! Luka je prvo mene zapratio na Instagramu, pa sam onda ja njega. Lajkovali smo jedno drugom fotografije i tu se priča završila. Čim nekom poznatom prokomentarišem sliku, svi pomisle da smo u vezi! U to poveruju, a ne veruju kad im kažem da mi je Nejmar pisao na Instagramu - kaže Džehva, koja na pitanje da li je pre tri sedmice pratila s tribina derbi između Zvezde i Partizana upravo zbog mladog Argentinca odgovara:

- Gledala mi se košarka i brat mi je kupio karte. To je uradio mnogo pre nego što smo se Luka i ja zapratili na društvenim mrežama, ali kako to da objasnim ljudima?! Vidim da mnogi pričaju da uhodim Vildozu, da me je on odbio… Ispadam paćenica, iako ništa nisam uradila! Nikad nisam jurila za muškarcima, niti ću!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike