Šaran žestoko o Miljani Kulić i njenim nastupima: Ona je jedan medved u cirkusu!

16.06.2023

17:25

0

Po njegovom mišljenju, publika koja još i plati kartu da sluša bivšu zadrugarku „glupava je kao cepanica"

Šaran žestoko o Miljani Kulić i njenim nastupima: Ona je jedan medved u cirkusu!
Saša Nikolić Šaran - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Producent, tekstopisaci kompozitor Saša Nikolić Šaran tokom gostovanja u jednoj emisiji nije baš imao reči hvale za bivšu zadrugarku, Miljanu Kulić. Ona, inače, već aktivno nastupa, međutim njemu se to nimalo ne sviđa.

- Skoro sam video da je u Austriji bila gost Miljana Kulić. Moj komentar na to bilo bi... Ne znam - počeo je on u „Pulsu Srbije", razmišljajući kako da se uopšte izrazi.

„Zamisli, mi smo sad kolege..."

- Gledao sam kako se valja po bini. Dođe, otpeva šest pesama na plejbek. Miljana Kulić u klubu?! Zamisli, mi smo sad kolege. Zamisli kad Princ (Stefan Zdravković) ima ozbiljan bend, uložio je u to, učio je da svira, muče se godinama, odradi nastup i na kraju najavi za sledeću nedelju Miljanu Kulić. Druže, samo ti ostaje WC i konopac - oštar je bio Šaran, s kojim je u pomenutoj emisiji Princ i gostovao, pa ga je zato verovatno uzeo za primer.

Stefan Zdravković Princ, ATAImages/Marija Mlađen
 

- Uzdišem sve vreme, nadam se da me gledaoci ne čuju. Činjenica da ona ili bilo ko poput nje nastupa, ne uliva mnogo nade muzičarima da će stvari ići nabolje. Mislim da treba da nam bude podstrek da grizemo - smatra Stefan.

„Plate da je gledaju kako se valja po podu!"

- Ona ne dođe kao muzičar, nego kao medved u cirkusu. Ima i za to mesto, ali to nisu klubovi gde mi sviramo. Ljudi žele da plate kartu da gledaju Miljanu kako se valja po podu. I onda mi posle govore da ne kažem za publiku da je glupa. Pa, glupava je ko cepanica - nastavio je bio Nikolić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike