Marija Kulić o vaspitanju ćerke! Otkrila gde je grešila: Miljani sam najviše pažnje posvećivala, nikad nije želela da bude sama

06.06.2023

08:30

1

Autor: B. D.

Ona otkriva da je njena najstarija ćerka uvek bila nestašna, a istovremeno i umiljata

Marija Kulić o vaspitanju ćerke! Otkrila gde je grešila: Miljani sam najviše pažnje posvećivala, nikad nije želela da bude sama
Marija Kulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Miljana Kulić zbog svog temperamenta je često neshvaćena, a kako je i sama u nekoliko navrata priznala, u mladosti i ranom detinjstvu je bila veoma nestašna.

Njena majka Marija Kulić, u razgovoru za 24sedam je otkrila kakva je Miljana bila kao devojčica, da li smatra da ju je previše razmazila i dopustila, kao i da li smatra da je negde pogrešila u njenom vaspitanju.

Ona nam je dostavila i nekoliko fotografija svoje ćerke iz ranog detinjstva, kada je bila plava. 

- Miljana je kao devojčica bila vrlo radoznala, poslušna i pričljiva. Više je volela da bude u društvu odraslih, nego svojih vršnjaka. Nije se puno igrala sa lutkama, jer su je više zanimali ženski poslovi. Stalno mi je pomagala u sređivanju kuće, bila je posebno vredna.

Volela je da uči i imala je sve petice u osnovnim školama. Zbog loše socijalizacije, menjala je više njih, a takođe i u srednjoj školi je imala sve petice. Upisala je tada ogledno odeljenje - Službenik osiguranja i na prijemnom iz matematike je imala 20 poena, a iz srpskog 19, tako da je upala u odeljenje koje je bilo jedino sa 24 učenika - započinje priču Marija, ističući da se Miljana razlikovala od svojih vršnjaka, budući da nisu imali ista interesovanja. 

- Nije se družila sa decom iz odeljenja jer su im interesovanja bila drugačija. U to vreme je ona volela da sluša pevače, da odlazi na nastupe, pratila je "Zvezde Granda" i nije izlazila u klubove i kafiće. Misli su joj bile ko će ispasti u sledćem kolu, ko će pobediti i odlazila na ta njihova takmičenja na Košutnjaku.

ATAImages/ Antonio Ahel
Miljana Kulić

Kao mala je, kako kaže Kulićeva, bila veoma nestašna, ali umiljata, te svaki put kad nešto zabrlja, ona se izvuče. 

- Bila je vrlo nestašna i tačno zna šta nije trebalo da uradi, za sta bih je kritikovala, pa se unapred izvinjavala, tj. pre nego što ću ja da saznam.

Iako Miljanu prate raznorazni medijski napisi, Marija ipak kaže, da u vaspitanju ćerki ne bi ništa menjala.

- Bez obzira što je ona prvo dete, nisam bila puno blaga prema njoj, odnosno, ista sam prema sve tri i sada prema Željku. Isti roditelji, ista sredina, isto vaspitanje, ali deca drugačija. I dan-danas, a tako je bilo i kada je bila mala, najviše pažnje zahteva Miljana i zbog toga sam i najviše vremena bila posvećena njoj. Tijana i Ana mi kažu da od nje one ne stižu na red, da preteruje - priča Marija i dodaje:

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Kulić

- Jednostavno, takva je, 100 pitanja u minuti i nikako ne voli da bude sama. Ako slučajno spava dok mi izađemo, kada se probudi, odmah uzima telefon, zove ili da se odmah vraćamo ili da ona dođe kod nas.

Kulićeva je istakla da je Miljana oduvek bila veliki emotivac i da je i te kako vezana za svoju porodicu.

- Uvek bila odgovorna, ambiciozna, uporna i vredna. Ne mislim da smo je razmazili, ona se mazila sama. Bila je vrlo umiljata, non-stop sa mnom svugde. Nikako nije htela nigde bez mene. Naravno da sam nju više mazila i pazila jer se nije odvajala od mene. Druge dve su videle da je to jednostavno tako i one su samostalnije i otresitije. Oca takođe mnogo voli. On je, mogu reći,  bio vrlo blag i popustljiv prema njoj, ja ne. Meni je često govorio: „Pusti je, mala je”.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Miljana Kulić

Kao devojčica je bila veoma napredna i snalažljiva.

- Mnogo je volela da bude u dragstoru koji sam držala i prodavala je proizvode koje radnice nisu mogle. Moli me da odradi jednu smenu kad dođe iz škole, prvo mi pokaže da je dobila, na primer, dve petice, da bih je pustila da radi. Imala je najveći pazar. Sama, bez obuke naučila je da kuca na fiskalnoj kasi, da unosi artikle, dok smo radnice i ja išle na obuku sedam dana - završava priču Marija za 24sedam.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike