Ko njoj daje pare za ovo blamiranje?! Miljana Kulić na još jednom "nastupu": Pevala na plejbek, pa se uvijala pred publikom

08.06.2023

11:02

0

Autor: N. M.

Isključila je i komentare na Instagramu

Ko njoj daje pare za ovo blamiranje?! Miljana Kulić na još jednom "nastupu": Pevala na plejbek, pa se uvijala pred publikom
Miljana Kulić - Copyright Instagram printscreen/miljana_kulic_official

Miljana Kulić održala je još jedan "nastup" u diskoteci, zbog čega je javnost šokirana.

Iako nije pevačica i evidentno nema muzički talenat, pokušava da zaradi novac "pevajući". Ona je objavila snimke svog gostovanja pred publikom, koja ju je sve vreme snimala dok je igrala i pevala na plejbek, ali je isključila mogućnost da njeni pratioci ostavljaju komentare.

Prethodno se moglo pročitati da se Nišlijka ovako samo blamira, da ljudi dolaze da bi joj se smejali, kao i da bruka celu estradu.

- "Evo ko sve danas može da bude pevač!", "Sramotno, ko njoj daje pare za ovakvo ponašanje na sceni" - samo su neki od komentara nakon njenog nastup, a koje je ubrzo isključila.

S obzirom na to da se pisalo da se Kulićeva kocka, te da je u dugovima i zbog diskvalifikacije u "Zadruzi", očigledno je da joj je potreban novac, te na sve načine pokušava da zaradi.

Njen izlazak na binu od 45 minuta, navodno naplaćuje čak 5.000 evra, a nastupe zakazuje i dalje.

Inače, nju i na ovom nastupu prati Nenad Macanović Bebica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike