Tanji Savić se slošilo na nastupu: Hitna pomoć odmah reagovala

16.06.2023

09:00

0

Pevačica otkriva da je danima infuzije primala

Tanji Savić se slošilo na nastupu: Hitna pomoć odmah reagovala
Tanja Savić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Tanja Savić ne krije da tempo života koji ona živi nije nimalo naivan, te da zbog umora neretko kolabira, ali i onda kada gotovo nema snage, ona nastavlja dalje.

Ipak, jednom joj je toliko loše da je tokom nastupa morala da interveniše hitna pomoć, a ona isti prekinula nekoliko minuta ranije. 

ATAImages/ M.M.
Tanja Savić

- To mi se desilo prošle godine. Baš sam bila bolesna, išla sa infuzije na infuziju. Jedan nastup u Budvi nisam mogla da odradim do kraja. Prekinula sam ga 15 minuta ranije, inače bih pala. Onda je i hitna došla u hotel, pa infuzije i svašta nešto. Nije nama lako, ono što mi (pevači) radimo, ne može svako. Ispred kamera je sve super, bajno i sjajno, a šta je iza kamera samo mi znamo. To su sati i sati putovanja, nekada i dani, pa prilagođavanju na drugu klimu.

Pored pevačke karijere, Tanja se trudi da maksimalno bude posvećena svojoj porodici i sinovima, koji slušaju njene pesme, ali jednu ipak „negoduju”.

Dragan Gajić Gaja
Tanja Savić

 

- Na novije pesme korektno, a kada čuju „Zlatnik”, kažu: „Mama, kakva ti je ovo starinska pesma?”, a ja im kažem da jeste starinska, ali da će se baš ona slušati i kada budu imali 30 godina. Oni mene doživljavaju kao mamu, a ne kao pevačicu Tanju Savić - kazala je pevačica, prenosi Kurir.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike