Top, cela gajba moja! Ceca se šali na račun sestrine selidbe, ali nije joj lako: Sve o odlasku Lidije Ocokoljić iz porodične vile na Dedinju

15.06.2023

21:25

0

Pevačica objašnjava i kako su obe i te kako željne mira i tišine

Top, cela gajba moja! Ceca se šali na račun sestrine selidbe, ali nije joj lako: Sve o odlasku Lidije Ocokoljić iz porodične vile na Dedinju
Lidija Ocokoljić i Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Porodice Ražnatović i Ocokoljić već dve decenije žive pod istim krovom, a pošto se potegla priča Lidijinog odlaska iz vile na Dedinju, prijatelji sestara odmah su se zapitali - kako će njih dve, ako ne zajedno. 

- Vezani smo svi, gledaj samo Lidija i ja. Otkad se ona rodila, nismo se razdvojile. Sad, pošto oni treba da se sele, prvo pitanje kad ljudi čuju da se sele je kako ćemo nas dve da se razdvojimo? - kazala je Ceca svojoj jednoj drugarici, a ona joj je odgovorila:

- I ja se pitam isto, kako ćete, ja ne verujem u to preseljenje.

- Veljko kaže: „Naravno, oni će se preseliti, a majka će sa njima" - šalila se pevačica, pa onda i ispričala kako misli da bi se osećala sama kod kuće. 

Lidija Ocokoljić, Printscreen ,,Ceca show", Blic TV
 

- Kako bi izgedalo da budem sama u kući? Pa... Top! Cela gajba moja - nastavila je u vedrom tonu, a onda ipak malo „okrenula ploču". 

„Bićemo blizu!"

- Šalim se, moja sestra će biti jako blizu kada se budu preselili. Anastasija planira da bude u Španiji, Veljko je u Titelu, ali i sestra i sin i snaja su tu uvek, kad god ja poželim biće tu i za mene i uz mene - objasnila je. 

Ocokoljići će, kaže, boraviti u izuzetno mirnom kraju: 

- Potpuno u mirnom kraju, imaju divnu terasu... Kao travica, terasa, isto da može da se sedne. Mi smo živele u iznajmljenoj kući dok se kuća završavala. Tamo gde smo živeli, tu isto u kraju, totalno zavučena kuća, a odmah iza placa je šuma. Mir, samo čuješ cvrkut ptica. Preselimo se ovamo, bio je jul mesec, po celu noć turiraju motori, puštaju mi moje pesme do daske... Ustajem luda! I kažem Željku da mislim da u ovoj kući neću moći da živim. Kaže on meni: „Navići ćeš se!" I, evo, sad ne čujem ništa. Kad legnem da spavam, spavam kao da sam na najmirnijem i najtišem mestu - rekla je pevačica u okviru „Ceca show-a" koji se prikazuje na televiziji „Blic".

Ceca Ražnatović, Printscreen „Zvezde Granda"
 

Mir i tišina svakako su potrebni i njenoj sestri. 

- Nije mi neobično, prija mi. Kada pričamo Lidija i ja, kada svi odu negde svojim obavezama, a ono, tišina i mir u kući, ne ulaze, ne izlaze... Odmaramo mozak i kažemo jedna drugoj - kakva milina. I ona je željna mira kao i ja - tvrdi ona. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike