Ceca, ipak, proslavila rođendan! Stiglo joj iznenađenje od prijatelja u poslednji čas: Vatromet pucao u ponoć!

15.06.2023

09:38

0

Najpre je organizovala ručak za porodicu

Ceca, ipak, proslavila rođendan! Stiglo joj iznenađenje od prijatelja u poslednji čas: Vatromet pucao u ponoć!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ceci Ražnatović juče je bio 50. rođendan. a kako je samo u krugu porodice obeležila taj dan, prijatelji su odlučili da je iznenade.

Dva sata pre ponoći pevačici su pozvonili na vrata, a u ponoć je dobila neočekivano i vatromet.

- Ceca je svima rekla da nema ništa od rođendanske proslave, jer nije raspoložena ni za kakva slavlja, nakon što je Tasa imala pobačaj. Njeni najbolji prijatelji su ipak hteli da je obraduju, pa su dva sata pre ponoći došli kod nje kući. Pevačica se najpre iznenadila kada ih je videla na vratima, ali ih je ugostila.

ATAImages/Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

Odmah je poručila hranu, pa su ćaskali uz klopu i vino. Kada je na satu otkucala ponoć, izveli su je u dvorište, ali joj nisu rekli zbog čega. Sve joj je bilo jasno kada je iznad svoje vile videla ogroman vatromet. Tada su joj svi čestitali rođendan i poželeli joj sve najbolje - započinje priču izvor blizak pevačici i dodaje da je pevačici najvažnije da je ćerka Anastasija sa njom.

- Puno joj je srce što su svi na okupu. Nije bila sigurna da li će Tasa moći da bude u Beogradu, ali kada joj je saopštila da hoće, bila je presrećna. Zato je juče priredila rođendanski ručak za porodicu, na kom su svi uživali. Prisećali su se dogodovština iz prošlosti, a kao i uvek, najzanimljiviji je bio unuk Željko, koji ih je sve vreme zasmejavao - ističe sagovrnik za Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike