Ceca danas puni 50 godina, emotivna čestitka stigla od snajke Bogdane: Sve o intimnom slavlju na Dedinju! (FOTO)

14.06.2023

11:56

0

Danas joj je najvažnije da je sa porodicom

Ceca danas puni 50 godina, emotivna čestitka stigla od snajke Bogdane: Sve o intimnom slavlju na Dedinju! (FOTO)
Bogdana i Ceca Ražnatović - Copyright Printscreen Blic TV, Ceca show

Ceca Ražnatović danas puni 50 godina, a jubilarni rođendan će umesto velikog slavlja koje je prethodno planirala, organizovati u intimnoj atmosferi u krugu najbližih prijatelja.

Ceca je posle Anastasijinog gubitka bebe u petom mesecu trudnoće, odustala od svega, pa će obeležiti rođendan u svojoj vili na Dedinju.

Printscreen BlicTV, Ceca show
Anastasija Ražnatović

Porodica Ražnatović tako će biti zajedno na današnji dan, jer su nedavno i Anastasija i njen dečko Nemanja Gudelj stigli iz Trebinja u Beograd. Ipak, kako se Cecina ćerka povukla sa Instagrama, javna čestitka je izostala, ali ju je pevačica dobila od snajke Bogdane Ražnatović.

- Srećan rođendan - napisala je Veljkova supruga uz emotovan video njih dve u raznim situacijama dosad.

Ražnatovićevoj su i fanovi čestitali jubilarni rođendan, kao i kolege i prijatelji poput Aleksandre Mladenović, Dare Bubamare, Nadice Ademov, Stevana Radivojevića, Marka Đedovića i mnogih drugih.

Inače, Ražnatovići u svojoj vili u Ljutice Bogdana često organizuju slavlja, a goste primaju u posebnoj sali koja je u sklopu kuće. Pevačica se uvek potrudi da sve izgleda savršeno, pa tako sve blista od inventara, do prelepe dekoracije i posluženja. Tu uvek ima mesta i za nekoliko njenih kolega koji su zaduženi da uvesele goste, pa žurke u njihovoj kući uvek traju do kasno u noć, što će verovatno biti i večeras.

Kad god se odluče za veće slavlje, Ražnatovići proslave prave u restoranu, a poslednju žurku koju su imali bilo je za rođenje Cecinog drugog unuka Krstana.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike