„Ćerka je uživala, a mi smo crnčili..." Luna i Marko se vratili sa Kipra pa otkrili kako im je prošao odmor s detetom od dve godine!

04.06.2023

16:20

1

Mala Mia proslaviće rođendan sredinom ovog meseca

„Ćerka je uživala, a mi smo crnčili..." Luna i Marko se vratili sa Kipra pa otkrili kako im je prošao odmor s detetom od dve godine!
Luna Đogani i Marko Miljković - Copyright ATAImages/G. G.

Luna Đogani i Marko Miljković viđeni su na prestoničkom aerodromu vraćajući se kući posle odmora na Kipru. Poznati par je putovao je sa ćerkom Mijom, kojoj je i tamo sve bilo podređeno.

Kao i još brojni drugi roditelji dece uzrasta njihove mezimice, priznaju da se nisu odmorili koliko je ona, ali ne očajavaju - jer su sve to za njih slatke muke.

Mlada trudnica osmeh sa lica nije skidala govoreći o tome kako su na moru provodili vreme.

 

 

- Bilo je lepo na odmoru. Vreme nam je bilo lošije, ali smo se lepo proveli - počeo je Marko za jedne medije, a Luna se onda nadovezala rečima:

- Išli smo zbog Mije na odmor. Bitno je da je njoj bilo lepo. Kod nas nije bilo odmora. Mia se nauživala, a mi smo crnčili. Zdravstveno sam bila malo bez veze, malo sam se bila upalila, ali nije bilo ništa teško.

Za kraj razgovora, Miljković je u poznatom stilu istakao kako je njegova supruga u ovoj trudnoći nešto zahtevnija nego prošli put.

- Taman posla, super je ona... Sada je malo zahtevnija nego prošli put. Posle ovoga idemo ponovo na putovanje, a pre toga imamo Mijin rođendan - prokomentarisao je on.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike