Begović je na desetine hiljada evra dao, samo da izleči sina: Armina je vodio i do Istanbula, ali bolest je bila opaka

14.06.2023

19:55

0

Do poslednjeg trenutka, bio je uz svog naslednika

Begović je na desetine hiljada evra dao, samo da izleči sina: Armina je vodio i do Istanbula, ali bolest je bila opaka
Enes Begović - Copyright Printscreen 24sedam TV

Sin Enesa Begovića, Armin, preminuo je u utorak posle velike borbe s autoimunom bolešću, koja mu se vratila. Ranije, mladić je istu muku mučio i lečenje je u jednom trenutku bilo uspešno završeno. Na veliku nesreću, međutim, posle izvesnog vremena sve je morao ponovo, a poznati otac nije mu napuštao stranu.

Sahranjen će biti sutra u 14.30 sati na Gradskom groblju Bare, u Sarajevu, prenose mediji. Prema rečima jednog tamošnjeg izvora, piše „Kurir", Armin je izgubio bitku s bakterijom koja mu je napala organizam. U subotu je bio primljen u bolnicu u teškom stanju. Kao što je i menadžer pevača kazao za medije - mladi Begović je pre nekoliko godina bio bolestan.

Otac je tada dao sve da izleči sina, naglašava pomenuti insajder iz Bosne i Hercegovine, pa ga je za zdravlje bio odveo i do Turske.

„Nisu posustajali, držali su se zajedno..."

- Teško je sve ovo. Bolovao je pre nekoliko godina, ne mogu da tvrdim, ali sam čuo da je bila u pitanju autoimuna bolest kostiju. Porodica je to teško podnela, ali nisu posustajali. Držali su se zajedno i sve činili da Armin ozdravi. Navodno je bio na lečenju u Turskoj, tačnije u Istanbulu na jednoj klinici. Dato je na desetine hiljada evra da ozdravi - priča on za pomenute medije, pa dodaje:

- Tada je višemesečno lečenje uspešno završeno. Armin se oporavio, zaposlio, oženio. Njegova supruga je trudna, samo što se ne porodi. Tuga, nije dočekao da uzme svoje dete u naručje. Ovo je veliki šok za sve.

- Enes gotovo i da ne govori, nema snage, tuga ga je slomila - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike