Porodična tragedija stavila pod znak pitanja velike planove Enesa Begovića: I Sloba Radanović kolegi uputio reč utehe (FOTO)

13.06.2023

20:25

0

Mladi Armin preminuo je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu

Porodična tragedija stavila pod znak pitanja velike planove Enesa Begovića: I Sloba Radanović kolegi uputio reč utehe (FOTO)
Sloba Radanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Sloba Radanović uputio je starijem kolegi Enesu Begoviću putem društvene mreže Instagram reč utehe čim je saznao da je on, na ogromnu žalost, ostao bez sina Armina.

- Dragi Enese, legendo narodne muzike koja celog života uveseljava ljude širom sveta, mnogo mi je žao zbog tvog bola i tragedije koja ti se dogodila. Svi smo uz tebe i tvoju porodicu. Neka vam Bog da snagu, a duši tvog sina da pronađe mir - poručio je on uz Begovićevu fotografiju sa naslednikom.

Poruka Slobe Radanovića upućena Enesu Begoviću, Instagram screenshot / slobaradanovic
 

Inače, Enes je nedavno u razgovoru s medijima na otvaranju jednog prestoničkog lokala u Srbiji otkrio kakve planove kuje za budućnost i ne sluteći kakva ga tragedija čeka. Sada, veruje se, svi su oni pod velikim znakom pitanja, uzimajući u obzir tugu koja ga je snašla.

- Evo, nešto ekskluzivno, uskoro pravim jedan koncert u Beogradu, lokaciju neću još otkrivati iz tehničkih razloga. Radio sam već koncerte u Sava centru i više većih beogradskih sala, tako da će biti sigurno nešto lepo. Pozivam vas i u Sarajevo, u novembru će se održati moj solistički koncert u „Zetri", pa bih voleo da mi dođete - rekao je on pre oko dve nedelje, prenose domaći mediji pisanje „Republike", a zatim je nastavio:

- Jedan sam od prvih koji je došao u Beograd, da ne spominjem ova prošla vremena... Moj duet sa Gocom Božinovskom obeležio je jedan veliki period, posle toga je nastalo puno dueta koji su nastali u toj nekoj varijatni koja i nije nešto lepa. Međutim, desilo se to što se desilo, turbulentno vreme o kojem ne pričamo, šta ćemo, ne možemo da menjamo, ali u svakom slučaju, u narednom periodu očekujte moj nastup s obizom da su ljudi mnogo zainteresovani za ono što ja radim i zbog toga mi je i više nego drago. Imao sam mnogo poziva i rešio sam da im se u najskorijem periodu odazovem. Iznećemo to do kraja kako treba - kazao je on tada.

Enes Begović, 24sedam/Nenad Vujanović
 

Trenutno, prema rečima njegovog menadžera, od bola nije u stanju ni da govori. Poslednje Arminove dane proveo je sa njim u bolnici. Sin mu je, na kraju, gotovo na rukama preminuo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike