Trudna Nadica Ademov dobila veliki bakšiš kod Habibovića: Novčanice od 200 evra se samo slažu (VIDEO)

14.06.2023

11:36

0

Pevačica je na slavlju kod Habibovića napravila haos

Trudna Nadica Ademov dobila veliki bakšiš kod Habibovića: Novčanice od 200 evra se samo slažu (VIDEO)
Nadica Ademov - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Emir i Tamara Habibović su sinoć okupili porodicu i prijatelje, među kojima je bilo pola estrade naslednici kako bi proslavili naslednici Ariani prvi rođendan. Među zvanicama je bila i trudna pevačica Nadica Ademov koja se latila mikrofona i zapevala za sve goste. 

Nadica je zapevala svoju numeru „To nisam ja”, kojom je ganula sve okupljenje, a bakšiš je prštao sa svih strana. Jedan od gostiju je čašćavao sve vreme pevačicu i ostavljao novčanice od 200 evra. 

Amir Hamzagic/ATAImages
Nadica Ademov

 

Podsetimo, Emir i Tamara su u raskošno dekorisanoj sali ugostili brojne poznate među kojima su bili Gordana Šaulić, Zorica Brunclik i njen izabranik Miroljub Aranđelović Kemiš, Slađa Alegro, Jana, Nadica Ademov, Zlata Petrović, Vanesa Šokčić, nema ko im se s estrade nije pridružio. 

Ponosni roditelji, s druge strane, progovorili su o ćerki koju čekaju, a pevač nije krio da je priželjkivao posle devojčice, dečaka.  

Amir Hamzagic/ATAImages
Tamara Selimović, Emir Habibovioć

 - Bio sam više za muško, desilo se kako se desilo. Planirali smo trudnoću i drugo dete, brzo smo saznali da je Tamara u drugom stanju, razlika je godinu i po. Ja sam hteo da bude muško, da naglasim samo - izjavio je Habibović.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike