Habiboviću pola estrade došlo na ćerkin prvi rođendan! Trudna supruga blista, a Zlata bi na remont? „Moram uskoro nešto da uradim!" (FOTO)

13.06.2023

20:55

0

Kao i svaki put kada nešto slavi - poznati par nije štedeo

Habiboviću pola estrade došlo na ćerkin prvi rođendan! Trudna supruga blista, a Zlata bi na remont? „Moram uskoro nešto da uradim!" (FOTO)
Tamara Selimović i Emir Habibović - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Tamara Selimović i Emir Habibović priredili su gala slavlje povodom prvog rođendana ćerke Ariane. U slatkom iščekivanju drugog deteta - poznati par nije štedeo.

Članove porodica, prijatelje, ali i brojne poznate ličnosti okupili su u jednom prestoničkom hotelu, pa ih ugostili s prvoklasnom hranom, pićima... U raskošno dekorisanoj sali.

Prvi rođendan ćerke Tamare Selimović i Emira Habibovića, Foto: Goran Jovanović
 

Gordana Šaulić, Zorica Brunclik i njen izabranik Miroljub Aranđelović Kemiš, Slađa Alegro, Jana, Nadica Ademov, Vanesa Šokčić, nema ko im se s estrade nije pridružio. Dobro raspoložena za veselje bila je i pevačica Zlata Petrović koja je, između ostalog, otkrila i kako bi uskoro nešto kod sebe da menja.

Gordana Šaulić, Foto: Goran Jovanović
 

- Izgledam mlađe? Od ludila... (smeh) Nekad sam za ludnicu, nekad za bolnicu - prokomentarisala je pred sedmom silom u poznatom stilu, a onda dodala:

„Kod mene se nikad ne zna!"

- Sve žene, moram da vam kažem, su mnogo lepše bez šminke, bez sređivanja... Ljudi ako hoće nešto da koriguju, što da ne, šta god da im smeta. I ja planiram nešto. Evo, non-stop stavljam nešto oko vrata, tu visi, sin me stalno „proziva" za to... Moram uskoro tu nešto da uradim. Kod mene se to nikad ne zna, samo u momentu odradim nešto. Preko noći, da uradim lepo... Ne treba preterivati, ni u čemu, pa ni u ovome - naglasila je ona.

Zlata Petrović, Foto: Goran Jovanović
 

Ponosni roditelji, s druge strane, progovorili su o ćerkici koju čekaju. Tada, pevač je priznao kako se nadao da će ovoga puta beba biti muško.

 - Ja sam bio više za muško, desilo se kako se desilo. Planirali smo trudnoću i drugo dete, brzo smo saznali da je Tamara u drugom stanju, razlika je godinu i po. Ja sam hteo da bude muško, da naglasim samo - izjavio je on, dok se njegova izabranica nadovezala rečima:

Tamara Selimović i Emir Habibović, Foto: Goran Jovanović
 

- Bilo mi je na početku teško, trudnoća je super. Emir je strožiji kao roditelj. Odlučićemo zajedno da li ću da nastavim karijeru, moja je želja da je nastavim.

„Moraće i večeras da se lati mikrofona!"

- Ona preozbiljno peva, bila bi žalost da prestane, ona treba da bude na sceni. Moraće večeras da se lati mikrofona. Naslednica najviše voli da sluša dečije pesme, muzikalna je, ponavlja za nama, vrišti. Ne znamo još, znaćemo kada bude napunila dve, tri godine. Ne bih voleo da ćerka bude pevačica - iskren je bio poznati tata.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike