Skrivali su se na početku veze: Emir Habibović otkrio zašto nije hteo da se zna da je sa 15 godina mlađom koleginicom

04.10.2022

06:48

0

Njih dvoje sada uživaju u ljubavi i imaju velike planove

Skrivali su se na početku veze: Emir Habibović otkrio zašto nije hteo da se zna da je sa 15 godina mlađom koleginicom
tamara_emir_06072022_0018 - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Estradni par Emir Habibović i Tamara Selimović privukli su veliku pažnju kada se saznalo da su zajedno, najviše zbog razlike u godinama, s obzirom na to da je on stariji od nje 15 godina. 

No, dokazali su da ljubav nema prepreke, pre nekoliko meseci su dobili i ćerku Arijanu, a Emir priznaje da ne kaje što su se na početku veze skrivali.

24sedam/Nemanja Vujčić
Tamara Selimović i Emir Habibović

- Nisam zbog nje hteo da se zna da smo zajedno, bar ne dok se još takmičila, da bi videli dokle će da stigne. Pokazala se dobro i ostavila je lep utisak, a danas smo hvala Bogu roditelji, ali se nadamo da će već od decembra opet pevati - kaže pevač i dodaje:

- Mislim da danas ima samo par dobrih pevačica, mada ja njoj pomažem i skrećem pažnju na nedostatke. Moje životno iskustvo koje je veliko njoj dobro dođe, kako na sceni, tako i sa ljudima.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Tamara Selimović i Emir Habibović

Emira, inače, nazivaju naslednikom Šabana Šaulića u pevanju, a kako je i sam pomenuo veliko iskustvo, postavilo se pitanje da li se često suočava sa neprijatnim situacijama kada radi.

– Nije ni svaki gazda isti, nisu svi toliko ljubazni prema muzičarima. Na primer, desilo nam se da zbog velike gužve mi kao pevači nemamo naš sto. Šta da radim, ja sam plaćen da odradim to što treba i to je profesionalnost - priča pevač, piše Grand Online.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike