Bio je Čak Bas u „Tračari", pa i privatno našao Bler Voldorf! Sve o devojci Eda Vestvika - sličnosti su neverovatne (FOTO/VIDEO)

14.06.2023

07:45

0

Ime joj je Ejmi Džekson i proslavila se posebno u indijskim filmovima

Bio je Čak Bas u „Tračari", pa i privatno našao Bler Voldorf! Sve o devojci Eda Vestvika - sličnosti su neverovatne (FOTO/VIDEO)
Ejmi Džekson i Ed Vestvik - Copyright Profimedia

Glumac i muzičar Ed Vestvik stekao je ogromnu popularnost kao Čak Bas u seriji „Tračara" („Gossip Girl"). Drame koje je njegov lik doživljavao s Bler Voldorf (Lejton Mister) „držale" su punu pažnju gledalaca između 2007. i 2012. godine, ali i kasnije, tokom repriza.

Otad, Bler i Čak važe za jedan od nezaboravnih fiktivnih parova pored Rouz i Džeka iz „Titanika", Holi i Džerija iz „P. S. Volim te"... Pa je fanovima umetnika bilo neizmerno simpatično što je Ed i u pravom životu „našao svoju Bler".

Ko je Ejmi Džekson?

Engleska glumica Ejmi Džekson, posebno poznata po svojim ulogama u indijskim filmovima i nekadašnja tinejdž Mis sveta, protekle godine i na Instagramu je ozvaničila da je devojka Eda Vestvika. Vremenom, brojne sličnosti s Bler isplivale su u javnost, pored toga što je brineta i uglavnom viđena u „old money" stilu - baš kao i Čakova izabranica.

Rođena je u januaru 1992, a srednje ime joj je Luiz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Westwick (@edwestwick)

Kao i Voldorfova, ozbiljno je iškolovana. Tečno govori četiri jezika, a bavi se i humanitarnim radom.

Godine 2019, ona i tadašnji izabranik, milioner Džordž Panajiotu, su se verili, pa nešto zatim dobili i sina Andreasa. Trebalo je da se venčaju 2020, međutim, to se nije dogodilo. Bler se, u seriji, udala za princa, ali nisu imali dece. Svakako, taj brak nije joj stao na put i, kako je i poznato, „Tračara" je zaključena „slikom" njene i Čakove srećne porodice.

Ejmi Džekson i Ed Vestvik, Profimedia
 

Poput Voldorfove, takođe, Džeksonova se često pojavljuje na važnim događajima, oblače je najveći dizajneri... A jednom prilikom bila je i lice s naslovnice „Vogue beauty" magazina.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike